نچسب اسپری پخت و پز
6 اونس semisweet شکلات درشت خرد شده
10 قاشق غذاخوری کره بدون نمک یا مارگارین در دمای اتاق
1/2 فنجان شکر دانه ریز
1/2 فنجان آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
3/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
3 تخم مرغ بزرگ دمای اتاق

برای خدمت

نعناع تازه ارتوپدی اختیاری
شیرینی پزی’ شکر برای گرد اختیاری
1/2 فنجان خامه سنگین و آرام مورد ضرب و شتم
1 بسته (10 اونس اندازه) تمشک منجمد آب پوره در بلندر
تمشک تازه اختیاری

اسپری درون فردی سوفله ظروف و یا کاستارد فنجان با نچسب اسپری پخت و پز; را کنار بگذارند.

در سنگین ماهی تابه روی حرارت کم ذوب شکلات تکان دهنده تا صاف. اضافه کردن کره و شکر; هم بزنید تا ذوب شود.

پور مخلوط شکلات را در کاسه بزرگ. در کاسه کوچک با هم مخلوط آرد و کاکائو و بکینگ پودر.

با همزن برقی در متوسط سرعت بالا ضرب و شتم مخلوط شکلات اضافه کردن تخم مرغ و مخلوط آرد; ضرب و شتم حدود 6 دقیقه تا ضخیم.

تقسیم و مخلوط به طور مساوی در میان غذاهای آماده; با پوشش پلاستیکی بپیچید. توقف حداقل 2 ساعت یا یک شب.

حرارت فر را با 375 درجه F. حذف و دور پلاستیکی از منجمد کیک. پخت 15 تا 18 دقیقه تا زمانی که لبه های مجموعه و مرکز مرطوب است.

کیک خنک کمی قبل از معکوس بر روی خدمت پلاتر.

به خدمت: تزیین کیک با گرد پودر شکر و نعناع تازه; خدمت با یک دسته علف و غیره از خامه; جای کیک در یک استخر از تمشک پوره اضافی با تمشک تازه به عنوان چاشنی زدن.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im