سنتی tandoori مرغ یک درگیر فرایند پخت و پز. این سریع-و-آسان نسخه به شما می دهد تمام عطر و طعم بزرگ بدون همه کار می کنند.

8 ران مرغ بدون استخوان بدون پوست
2 قاشق غذا خوری کره
1 قاشق غذا خوری روغن پخت و پز
1/4 فنجان پیاز خرد کرده
5 حبه سیر ،
1 قطعه (1/2 اینچ اندازه) زنجبیل رنده شده
1/2 قاشق چای خوری گشنیز
1 قاشق چای خوری زیره سبز
1 قاشق چای خوری پودر کاری
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل هندی
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/2 فنجان شراب سفید
1 فنجان ماست کم چرب ساده
1 قاشق غذا خوری آرد
1/4 فنجان آبلیمو
3 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده

در یک ظرف کوچک با هم مخلوط پیاز, سیر, زنجبیل, گشنیز, زیره سبز پودر کاری و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه. را کنار بگذارند.

جای کره و روغن را در یک تابه سرخ و حرارت بیش از حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب می شود. مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت حدود 5 دقیقه.

نوبت به مرغ اضافه کنید و ادویه مخلوط. کوک برای حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که پیاز کمی قهوه ای است. اضافه کردن شراب و پوشش و کوک برای حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که مرغ چنگال مناقصه.

در ضمن در یک کاسه کوچک با هم مخلوط ماست و آرد. مخلوط آب آهک و خود را کنار بگذارند.

حذف مرغ گرم ظرف غذا. به پان drippings ماست را اضافه کنید مخلوط و طبخ تکان دهنده تا زمانی که مخلوط آب گرم و نه جوش.

پور سس بیش مرغ. چاشنی زدن با گشنیز. خدمت با برنج یا جو تهیه پلو.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im