پف قنادی سیب و کشمش استرودل

شما لازم نیست به یک آشپز شیرینی به مانند یک نگاه. عجب خانواده و دوستان خود را با این آسان به دنبال دستور العمل و تماشای تعجب خود را به عنوان آنها را نیش می زنند به آسمانی پوسته پوسته پوسته است.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  1-2 ساعت


مواد تشکیل دهنده

2 بزرگ طلایی خوشمزه سیب پوست کنده توپودری و قطعه قطعه 1/8 به 1/4 اینچ ضخامت
1 لیمو juiced
1 فنجان کشمش
1/4 فنجان شکر را به علاوه“به علاوه” به معنی این عنصر در علاوه بر این به یک در خط بعدی اغلب با تقسیم با استفاده از
3 قاشق غذا خوری شکر
2 قاشق غذاخوری کره سرد را به قطعات کوچک برش به علاوه“به علاوه” به معنی این عنصر در علاوه بر این به یک در خط بعدی اغلب با تقسیم با استفاده از
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
آرد به گرد
1 ورق منجمد پف قنادی, ذوب
1 قاشق چای خوری دارچین

جهت

موقعیت یک دندانه دار کردن فر در مرکز فر قبلا گرم به 375 درجه فارنهایت.

در یک کاسه متوسط پرت کردن سیب ورقه شده را با آب لیمو تا زمانی که سیب به طور کامل پوشش داده شده است. اضافه کردن کشمش 1/4 فنجان شکر و 2 قاشق غذا خوری سرد نبات کره و شیر یا خط هست. را کنار بگذارند.

به آرامی گرد و غبار از شمارنده و یا سطح کار را با آرد. ذخیره کردن پف قنادی در بالا و گرد و غبار نورد پین اضافی آرد. به آرامی رول پف قنادی به 1/8 اینچ ضخامت.

گسترش سیب و کشمش مخلوط بیش از نیمه پایین پف قنادی میدان را ترک حدود 1 اینچ از فضا در کنار لبه. برابر نیمه بالای پف قنادی و خرج کردن به مهر و موم لبه ها با هم.

قلم مو کل استرودل با کره ذوب شده و سپس با پاشیدن دارچین و باقی مانده شکر.

با استفاده از یک چاقوی دندانه دار را 3 مورب در سراسر شکاف بالای استرودل. محل استرودل بر روی یک کاغذ اندود ورق پخت و پخت 40 دقیقه چرخش در نیمه راه از طریق پخت و پز تا شیرینی است اغراق و قهوه ای طلایی است.


اضافه شده توسط

تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de