تنظیمات حریم خصوصی: چگونه به امن خود را از آی فون و آندروید دستگاه

خود دستگاه های تلفن همراه از جمله آیفون یا تلفن آندرویدحاوی گنجینه ای از اطلاعات در مورد شما. از اطلاعات شخصی مانند که در آن شما در بانک به پیام های خصوصی و دیگر اطلاعات محرمانه مانند دارو یادآوری و یا محل سکونت خود را, تاریخچه تلفن های ما همه چیز را می دانیم وجود دارد که در مورد ما.

در سال های اخیر اپل و گوگل را بهبود حفظ حریم خصوصی و کنترل پخته شده را به iOS و آندروید. این می تواند مورد استفاده قرار گیرد به منظور محدود کردن مقدار داده های شخصی یک برنامه دسترسی به در هر زمان داده شده. اما آن می تواند دلهره آور به درک چگونه به استفاده و مدیریت آنها. اجازه دهید به سرعت بررسی کنترل های اصلی در حال حاضر بنابراین شما می توانید بیشتر از امنیت و حریم خصوصی در دستگاه تلفن همراه خود را.

iOS و iPadOS

نرم افزار حفظ حریم خصوصی در دسترس است در iOS (و iPadOS) با رفتن به تنظیمات > حریم خصوصی.

privacy-ios-1.png

منوی تنظیمات در iOS با حفظ حریم خصوصی بخش.

تصویر: ZDNet

حریم خصوصی در iOS است که تحت گروه بندی خدمات محل سکونت و یا پیگیری (که علاوه بر جدید در iOS 14). نیز وجود دارد برنامه خاص امتیازات داده شده به خاص سیستم خدمات.

privacy-ios-2.png

محل سکونت ردیابی و خدمات سیستم تنظیمات.

تصویر: ZDNet

خدمات محل سکونت با استفاده از GPS, بلوتوث, جمعیت منابع Wi-Fi به نقاط مهم و برج همراه مکان خود را تعیین محل تقریبی. بسیاری از برنامه های می توانید پرس و جو هر یا همه این چیزها و ارسال این داده ها به نرم افزار را از سرورهای ابری است. برای برخی از برنامه های کاربردی شما نیاز به این تابع در یک سطح پایه از جمله برای ناوبری و یا حمل و نقل برنامه های مانند نقشه های گوگل, Apple Maps, Waze Uber و Lyft. دیگران مانند Yelp از و تحویل مواد غذایی برنامه های مانند Postmates یا Grubhub نیاز به این اطلاعات به شما خدمت می کنند مربوط به کسب و کار در نزدیکی خود را. در عین حال برخی دیگر مانند Facebook, استفاده از این داده ها نه تنها به شما خدمت می کنند geo-اطلاعات مربوطه بلکه به کسب درآمد از آن را برای خود به دست آورید.

خدمات محل سکونت را می توان فعال در یک برنامه توسط برنامه بر اساس و یا می توان آن را غیر فعال به طور کامل. برای هر نرم افزار شما می توانید انتخاب کنید:

  • هرگز ممنوع برنامه های کاربردی با استفاده از خدمات محل.
  • درخواست بعدی زمان نیاز به برنامه های کاربردی و سریع هر زمان که آنها نیاز به خدمات محل استفاده و به شما اجازه انتخاب کنید “اجازه می دهد هنگامی که” زمانی که برنامه درخواست محل داده است.
  • در حالی که با استفاده از این برنامه اجازه می دهد تا برنامه های کاربردی برای استفاده از خدمات محل سکونت زمانی که خود برنامه در حال استفاده است در پیش زمینه.
  • همیشه اجازه می دهد تا برنامه برای دسترسی به خدمات محل سکونت اگر آن را در پس زمینه و یا quiesced.

ردیابی (که یکی از ویژگی های جدید از iOS 14) یا فعال و یا غیر فعال از طریق “اجازه می دهد تا نرم افزار به درخواست برای پیگیری.” این اجازه می دهد تا آنها را با استفاده از یک شناسه است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد به ترکیب فعالیت های خود را در سراسر برنامه های کاربردی و وب سایت هایی که یک توسعه دهنده نرم افزار استفاده کنید. اگر شما غیر فعال کردن این قابلیت و ادغام ممکن است کار نمی کند.

سیستم خدمات سطح امتیازات نیز اختصاص داده شده در یک نرم افزار پایه و اساس خود را در لیست مخاطبین و تقویم و یادآوری جریان عکس, بلوتوث, شبکه, میکروفن سخنرانی, تشخیص, دوربین, سلامت, شمارنده تحقیقات سنسور Homekit, رسانه های motion/تناسب اندام. تمام سیستم خاص خدمات که در دسترس هستند برای هر برنامه را می توان در منوی تنظیمات برای هر برنامه در تنظیمات نرم افزار/آیکون خود را. بنابراین برای مثال Facebook دسترسی به تنظیمات تحت تنظیمات > Facebook.

privacy-ios-3.png

سیستم خدمات دسترسی پستی برای Facebook در تنظیمات.

تصویر: ZDNet

علاوه بر جدید در iOS 14 محل دقیق را می توان روشن یا خاموش در یک برنامه دسترسی به تنظیمات. اگر شما فقط می خواهید Facebook به کلی درک که در آن شما در آن قرار دارد (مانند در یک شهر و یا در سطح شهر) در مقابل مختصات GPS دقیق آن را می توان در تنظیمات این برنامه به عنوان نشان داده شده در این صفحه نمایش واقع در تنظیمات > Facebook > محل.

privacy-ios-4.png

محل دقیق تنظیم ضامن برای Facebook در iOS 14 واقع در تنظیمات > Facebook > محل.

تصویر: ZDNet

بسیاری از دسترسی به خدمات سیستم کار با استفاده از یک ضامن اجازه می دهد/قائل نشدن — به جز عکسها که تحت iOS 14 می در حال حاضر انتخاب شده, عکس, همه عکس و یا هیچ کدام. عکس های انتخاب شده به شما اجازه انتخاب کنید تصاویر خاص که یک نرم افزار دسترسی به, و اگر شما می خواهید برای اضافه کردن عکس های بیشتر شما نیاز به راه اندازی مجدد برنامه را انتخاب کنید ،

علاوه بر این لیست از سلامت شمارنده برنامه های کاربردی که می تواند دسترسی به, ذکر شده در زیر حریم خصوصی > سلامت. در این منو شما می توانید یک لیست از برنامه های است که پرس و جو خاص سلامت شمارنده و شما می توانید اجازه یا رد هر یک از این به عنوان مورد نیاز است. این منو همچنین لیست مطالعات مختلف است که شما ممکن است به مشترک توسط اپل تحقیقات اگر شما در حال شرکت در هر گونه و چه خاص سلامت شمارنده در حال خواندن.

نیز وجود دارد که تنظیمات برای تجزیه و تحلیل و بهبود و همچنین تبلیغات اپل.

وجود دارد چند پستی تحت تجزیه و تحلیل و بهبود که همه تله متری نوع تنظیمات برای اپل خود را به طوری که آن می تواند به بهبود محصولات خود را. تبدیل این خاموش نمی تنزل تجربه شخصی خود را; ابرداده است که جمع آوری شده توسط ناشناس برای چنین چیزهایی به عنوان بهبود سیری را به دقت و درک چگونه به شما استفاده از محصولات اپل را پس از آن می توانید اولویت بندی آن در توسعه نرم افزار است. به طور مشابه, تبلیغات اپل استفاده می شود به شخصی آگهی پیشنهادات خود را هنگامی که با استفاده از فروشگاه App و یا دیگر برنامه های کاربردی اپل است که می تواند در خدمت شما تبلیغ مطالب از آن شبکه تبلیغات.

اندروید

تنظیمات حریم خصوصی برای اندروید به طور معمول در بر داشت در تنظیماتمعمولا تحت یک حریم خصوصی بخش شبیه به راه آن اجرا شده است در iOS. محل این منو متفاوت است زیرا هر یک از دستگاه اندیشه ساز باعث می شود خود را UX ترفند. به طور معمول, شما فقط می توانید با جستجو در تنظیمات برنامه برای “حفظ حریم خصوصی” برای پیدا کردن نقطه سمت راست. شما توجه کنید در تصویر زیر محل جداگانه منو از حریم خصوصی.

privacy-android-1.png

حریم خصوصی بخش بر روی دستگاه های آندروید (Huawei P40 Pro Plus). توجه داشته باشید که محل به طور مستقیم در زیر آن.

تصویر: ZDNet

این مجوز مدیر بخش که در آن شما پیدا کردن هر سیستم خدمات است که یک نرم افزار می توانید درخواست دسترسی به و که شما باید به تصویب دسترسی به — این شامل موقعیت, دوربین, ذخیره سازی, تلفن, میکروفون, تماس با ما, اس ام اس سیاهههای مربوط به تماس, تقویم, و دیگران. شما می توانید از طریق هر بخش به نظر که برنامه درخواست دسترسی به اطلاعات خاص و مشاهده اینکه آیا یا نه شما تایید یا رد آن دسترسی داشته باشید.

privacy-android-2.jpg

مدیر اجازه بر روی دستگاه های آندروید (Huawei P40 Pro Plus).

تصویر: ZDNet

برخی از برنامه ها در آندروید درخواست برای دسترسی ویژه دسترسی به آنها دسترسی گسترده تر به داده های خود را. برای مثال با استفاده از 1Password و توانایی خود را برای پر کردن کلمه عبور و یا اشکال در نرم افزار بدان معنی است که شما نیاز به اعطای این دسترسی کامل ویژه دسترسی داشته باشید. این همچنین شامل برنامه های کاربردی که نیاز به انجام پوشش های ویدئویی در بالا از برنامه های کاربردی دیگر مانند چت سران ویژگی Facebook Messenger.

که بسته به نوع اندیشه سازنده دستگاه شما دسترسی ویژه منو ممکن است در واقع در هر تعداد از مناطق بر روی دستگاه خود را, اما آن را اغلب می توان در تنظیمات > برنامه ها > منو > دسترسی ویژه (به خصوص در دستگاه های سامسونگ). در این صفحه به اجرای آندروید 11 واقع شده است و در تنظیمات > برنامه ها و اطلاعیه ها > ویژه برنامه دسترسی به. در دیگر دستگاه ها و نسخه های قدیمی تر از اندیشه آن ممکن است واقع شود در تنظیمات > نرم افزار > نرم افزار > سه نقطه منو را فشار دهید > ویژه دسترسی. آن را نیز می توان یافت اگر شما در جستجوی “ویژه” در تنظیمات منو, را انتخاب کنید و دسترسی ویژه.

privacy-android-3.png

محل ویژه دسترسی به تنظیمات را می توان در برنامه تنظیمات منو.

تصویر: ZDNet

اولین بار که شما باز کردن برنامه شما تقریبا بلافاصله به کمک مالی خواسته چندین مجوز های مختلف. توجه نزدیک به این درخواست! شما لازم نیست که به اعطای هر یک از آنها برای چیزهایی مانند, محل, شما می توانید انتخاب کنید که اجازه می دهد این برنامه تنها برای دسترسی:

  • تمام وقت
  • تنها زمانی که با استفاده از نرم افزار
  • هرگز

اگر شما می خواهم به جای خود را مشاهده مجوز های هر برنامه را باز کنید تنظیمات > برنامه های کاربردی (در برخی از دستگاه ها وجود دارد یکی دیگر از لایه ای از برنامه های زیر که یا آن را ممکن است تحت تنظیمات > نرم افزار مدیریت > لیست برنامه یا مشابه). شیر بر روی برنامه شما می خواهید برای مشاهده و سپس تغییر هر یک از آن حریم خصوصی دسته تنظیمات.

processed-1.jpg

اندیشه خاص مجوز برای Facebook واقع در زیر تنظیمات > نرم افزار > نرم افزار > Facebook (Huawei P40 Pro Plus).

تصویر: ZDNet

به عنوان با سیستم عامل iOS 14 اندروید, 11 اضافه کردن جدید حفظ حریم خصوصی و کنترل بیش از حد. به طور خاص کاربران باید کنترل بیشتری بر روی داده های خود را و حتی می توانید با اعطای یک بار دسترسی به میکروفون و دوربین و محل. یکی دیگر از خنک از ویژگی های حفظ حریم خصوصی در اندروید 11 است که اگر گوشی تشخیص شما نیست با استفاده از برنامه در حالی که آن را به طور خودکار تنظیم مجدد همه آن مجوز است. زمان بعدی شما برای باز کردن برنامه شما نیاز به تصویب آن اجازه درخواست یک بار دیگر.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>