گوشت استیک مزه دار شده با فلفل هالوپینو چیلس و گشنیز
اگر دوست دارید مواد غذایی تند و سپس این گوشت استیک راست تا کوچه شما. گوشت خوک است خوابانده شده در مخلوطی از فرهنگ های چاشنی, تازه jalapenos آبلیمو و گشنیز. شما همچنین می توانید در ماهی تابه سرخ کردن یا کباب کردن گوشت خوک اگر آن را کباب فصل است.

خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه
مواد تشکیل دهنده
6 استیک گوشت خوک, 3/4 اینچ ضخامت
1 قاشق چای خوری چاشنی adobo (یا به سلیقه)
3 متوسط لیمو, juiced
2 فلفل هالاپینیو کشت و خرد
1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده
جهت
فصل خوک با چاشنی adobo.
در یک کیسه زیپ بالا ترکیب آب آهک jalapenos و گشنیز. اضافه کردن گوشت خوک. مهر و موم کیسه و تبدیل به کت گوشت خوک در سرکه.
در یخچال به مدت 30-60 دقیقه است.
در ضمن دمای پیش گرمایش کوره به متوسط داغ.
حذف گوشت از ترشی.
جای گوشت خوک در کوره و طبخ برای 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که متوسط نادر است. حذف گوشت از کوره و با پوشش فویل برای 5 دقیقه قبل از سرو. گوشت خوک خواهد بود متوسط پس از نشستن.
تغذیه
515 کالری, 37 گرم چربی, 4 گرم کربوهیدرات, 41 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.
Leave a reply