کلبه پیتزا اصلی تابه پیتزا

خود را کلبه پیتزا تابه پیتزا در خانه. این تقلیدی دستور العمل برای پوسته و سس طعم درست مانند پیتزا شما در کلبه

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 4 تیر 1399

خود را کلبه پیتزا تابه پیتزا در خانه. این تقلیدی دستور العمل برای پوسته و سس طعم درست مانند پیتزا شما در کلبه پیتزا.


پیتزا

1 بسته مخمر خشک
1 قاشق غذا خوری شکر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 فنجان غیر چربی شیر خشک پودر
1 1/3 فنجان آب گرم (105 درجه فارنهایت)
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی (برای خمیر)
4 فنجان آرد همه منظوره

سس پیتزا

1 می (8 اونس اندازه) سس گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
1/2 قاشق چای خوری مرزنجوش خشک
1/2 قاشق چای خوری ریحان خشک
1/2 قاشق چای خوری نمک سیر

مجمع

9 اونس روغن نباتی (3 اونس در ماهی تابه)
کره طعم اسپری پخت و پز
پنیر موزارلا
پیتزا پر کردن به عنوان مورد نظر

برای خمیر: ترکیب مخمر و شکر و نمک و شیر خشک در 2 لیتر حجم کاسه مخلوط کردن. آب را اضافه کنید و هم بزنید و به مخلوط. اجازه دهید مخلوط نشستن به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که مخمر شروع به حباب.

اضافه کردن روغن به خمیر مخلوط و هم بزنید تا ترکیب.

اضافه کردن آرد را در یک فنجان, افزایش تکان دهنده بعد از هر علاوه بر این تا زمانی که یک خمیر شکل و آرد است و همه ترکیب شده است.

به نوبه خود این خمیر را روی یک تخت به آرامی سطح floured و مخلوط کردن به مدت 10 دقیقه.

تقسیم خمیر را به سه برابر توپ.

محل حدود 3 اونس از روغن در پایین هر 9 اینچ کیک تابه یا دیگچه آهن است. شیب تابه به گسترش نفت به طور مساوی.

با استفاده از وردنه رول کردن هر توپ از خمیر به 9 سانت و در محل آماده تابه.

به آرامی کت هر خمیر دیسک با اسپری پخت و پز و یا نفت و با پوشش پلاستیکی بپیچید. در یک جای گرم پیش نویس-رایگان محل و اجازه افزایش 1 به 1 1/2 ساعت یا تا زمانی که پف کرده.

در ضمن تهیه سس با ترکیب تمام مواد تشکیل دهنده تا زمانی که مخلوط. اجازه دهید در دمای اتاق به مدت حداقل یک ساعت. این سس را می توان جلوتر از زمان ساخته شده و نگهداری در یخچال و فریزر. آن را به دمای اتاق قبل از استفاده از.

از پیش گرم کردن فر به 475 درجه فارنهایت.

برای هر یک از 9 اینچ پیتزا: قاشق 1/3 فنجان سس روی خمیر و به عرض 1 اینچ از لبه. نم نم با 1 1/2 اونس خرد شده پنیر موتزارلا. محل پر کردن و انتخاب به ترتیب زیر: نازک گوشت مانند پپرونی یا کانادا بیکن و سبزیجات زمین یا نبات گوشت اضافی پنیر موزارلا.

جای پیتزا در فر و طبخ تا زمانی که پوسته بیرونی قهوه ای و پنیر است شامپانی در مرکز (11-15 دقیقه, بسته به اینکه چگونه بسیاری از پر کردن استفاده می کنید).

حذف از اجاق. اجازه دهید سرد برای 2-3 دقیقه و سپس حذف از تابه به یک تخته برش و برش به قاچ با استفاده از یک برش پیتزا.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب