کره بادام زمینی و گوشت خوک ممکن است به نظر می رسد مانند دو ناهنجار مواد تشکیل دهنده اما آنها در واقع جفت واقعا به خوبی با هم. غنی سس بادام زمینی کت پرداخت گوشت و هویج خوشمزه. اگر شما می خواهید به پرتاب بیشتر سبزیجات را به مخلوط کلم بروکلی می تواند یک بازی بزرگ است.

1/2 فنجان آب
2 قاشق غذا خوری خامه کره بادام زمینی
1 قاشق چای خوری ابگوشت مرغ گرانول
1 قاشق غذا خوری روغن پخت و پز
4 (1/2 اینچ ضخامت) گوشت بدون استخوان تیغه استیک
1 پیاز بزرگ برش را به قاچ کوچک
2 هویج پوست کنده و قطعه قطعه شده
2 حبه سیر ،
2 قاشق چای خوری پودر کاری (یا به سلیقه)
1/3 فنجان آب
1 قاشق چای خوری آرد ذرت

ترکیب آب کره بادام زمینی و bouillon در یک کاسه کوچک تا صاف. را کنار بگذارند.

حرارت روغن را در یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن گوشت و طبخ در هر طرف تا browned حدود 5-7 دقیقه در کل. حذف گوشت از کتری و گرم نگه دارید.

اضافه کردن پیاز و هویج و سیر و پودر کاری را به کتری. طبخ برای 5 دقیقه تکان دهنده به طور مداوم تا زمانی که سبزیجات شروع به نرم شدن.

بازگشت به گوشت خوک به کتری.

به طور مساوی نم نم باران سس بادام زمینی بیش از گوشت و سبزیجات است.

پوشش کتری کاهش گرما در حد متوسط و پایین و اجازه دهید بجوش و خروش آمدن به مدت 10-15 دقیقه.

حذف گوشت از کتری و گرم نگه دارید.

ترکیب آب و آرد ذرت را تا صاف. هم بزنید و به کتری. افزایش گرما در زیر کتری را متوسط. طبخ تکان دهنده تا زمانی که سس غلیظ.

بازگشت به گوشت خوک به کتری و طبخ برای 5 دقیقه یا تا زمانی که همه از طریق گرم می شود.

خدمت به گوشت همراه با سبزیجات و سس بیش از برنج یا رشته فرنگی.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de