پارمسان مرغ سوخاری, استیک

استیک1/3 فنجان آرد1/2 قاشق چای خوری نمک1/2 قاشق چای خوری پودر سیر1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه1/3 فنجان شیر1/3

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 25 فروردین 1399


استیک

1/3 فنجان آرد
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری پودر سیر
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/3 فنجان شیر
1/3 فنجان خرده نان
1/3 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
3 قاشق غذاخوری روغن کانولا
1 پوند گوشت گاو بدون استخوان دور استیک, برش را به قطعات خدمت

استفاده نا مشروع

1 قاشق غذا خوری کره
1 قاشق غذا خوری آرد
1 فنجان شیر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

ترکیب آرد و نمک و پودر سیر و فلفل سیاه را در یک ظرف کم عمق است.

جای شیر در یکی دیگر از ظرف کم عمق است.

در یک سوم ظرف ترکیب پودرهای سوخاری, پنیر پارمسان و پونه کوهی.

حرارت روغن را در دیگچه سنگین روی حرارت متوسط.

پوند استیک نازک با گوشت پتک. شیب هر قطعه اول در آرد مخلوط دادن هر گونه بیش از حد. سپس در شیر و کت به طور کامل اجازه بیش از حد چکه کردن. در نهایت کت استیک در مخلوط خرده نان در فشار به آرامی به طوری خرده پایبند است.

اضافه کردن استیک به کتری داغ و طبخ برای 10-15 دقیقه یا تا زمانی که مناقصه تبدیل به طبخ در هر دو طرف به عنوان مورد نیاز است.

مجموعه مرغ سوخاری, استیک گذشته بر روی کاغذ toweling.

برای استفاده نا مشروع: در همان کتری ذوب کره. زمانی که ذوب ماهوت پاک کن زدن در آرد و طبخ تکان دهنده به طور مداوم تا زمانی که آرد به تازگی شروع به قهوه ای است. در حالی که تکان دهنده به آرامی شیر را اضافه کنید. اضافه کردن نمک و فلفل و آشپزی, تکان دهنده اغلب تا زمانی که سس ضخیم است. تنظیم ادویه به عنوان مورد نیاز است.

خدمت نا مشروع بیش از مرغ سرخ شده و استیک لازم داریم.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب