صدف در Lager

صدف بخار در یک زبانه دار ابجو سس. خدمت با تعداد زیادی از نان برای ترید کردن آبگوشت خوشمزه که نتایج.

1/4 فنجان کره بدون نمک
1 متوسط پیاز قرمز خرد شده
2 کرفس, دنده برش به 1/4-inch تاس
1 فنجان خشک کنسرو گوجه فرنگی
3 حبه سیر ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری آویشن تازه خرد شده
1 برگ
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 فنجان ابجو کم الکل مانند هارپ (پور آبجو به آرامی به جام های اندازه گیری, اندازه گیری نمی فوم)
2 پوند صدف (ترجیحا کشت), scrubbed خوب و ریش حذف شده
1 قاشق غذا خوری خردل دیژون
2 قاشق غذا خوری خامه سنگین
1/4 فنجان خرد شده تازه تخت-برگ جعفری
نان ترد به عنوان همراهی

حرارت کره را در یک گسترده ای 5 – 6-کوارت سنگین گلدان بیش از متوسط حرارت بالا تا کف فروکش.

سپس طبخ پیاز, کرفس, گوجه فرنگی, سیر, آویشن, برگ بو, نمک و فلفل, گاه تکان دهنده تا زمانی که سبزیجات نرم شده حدود 4 دقیقه است.

اضافه کردن آبجو و آن را فقط به جوش. اضافه کردن صدف و طبخ, تحت پوشش, گاه تکان دهنده تا زمانی که صدف باز, 4 تا 6 دقیقه انتقال آنها را به یک کاسه به آنها باز (دور از هر گونه صدف که باز نشده باقی می ماند پس از 6 دقیقه). حذف گلدان از گرما.

هم بزنید با هم خردل و خامه را در یک کاسه کوچک و سپس اضافه کردن مخلوط همراه با جعفری به سوپ و ماهوت پاک کن زدن تا ترکیب شده است. دور برگ.

خدمت سس بیش از صدف.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>