ماری Callender مرغ گلدان پای

این تقلیدی گلدان پای دستور غذا با مرغ, هویج, کرفس, پیاز و نخود در ضخیم سس خامه پخته شده است که در یک خانه پوست

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 21 اردیبهشت 1399

این تقلیدی گلدان پای دستور غذا با مرغ, هویج, کرفس, پیاز و نخود در ضخیم سس خامه پخته شده است که در یک خانه پوسته پای. خوشمزه!


پر کردن

2 فنجان آب
14 اونس بدون استخوان بدون پوست سینه مرغ را به قطع 1/2-inch قطعات
2 هویج پوست کنده و نبات
2 دنده کرفس ورقه شده
1 پیاز متوسط خرد شده
2 قاشق غذا خوری ابگوشت مرغ گرانول
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/4 فنجان کره
4 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق غذا خوری آرد
1 فنجان heavy whipping cream
1 فنجان نخود فرنگی منجمد

پوسته

2 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری نمک
2/3 فنجان کوتاه
5 قاشق غذاخوری آب سرد بیشتر به عنوان مورد نیاز

برای پر کردن: در 4 لیتر قابلمه ترکیب آب مرغ و هویج و کرفس و پیاز. به جوش آورد. کاهش به یک و بجوش و خروش آمدن به مدت 10 دقیقه طبخ, گاه تکان دهنده. اضافه کردن ابگوشت مرغ و فلفل و کره.

حل آرد ذرت و آرد به کرم شلاق و هم بزنید و به مخلوط مرغ. بجوش و خروش آمدن به مدت 3 دقیقه تکان دهنده اغلب تا ضخیم. اضافه کردن نخود فرنگی و کنار بگذارید.

برای پوسته: حرارت فر را به 400 درجه فارنهایت.

ترکیب آرد و نمک. با استفاده از قنادی ماشین مخصوص مخلوط کردن, قطع در کوتاه تا ذرات با اندازه کوچک نخود فرم. نم نم یک قاشق غذاخوری آب در یک زمان بیش از مخلوط آرد و شیر یا خط با چنگال مخلوط. اضافه کردن آب به اندازه کافی برای نگه داشتن خمیر با هم.

فرم به 2 توپ. رول پایین پوسته در سطح floured به 1 اینچ بزرگتر از معکوس 9 اینچ عمیق-ظرف پای صفحه. بالابر خمیر کردن floured سطح نورد بر روی وردنه و باز شدن بیش از پای صفحه. سهولت خمیر را به بشقاب آزادانه و مطبوعات در محل. اصلاح پوسته پایین حتی با لبه صفحه.

به جمع آوری: پور پر کردن به پایین پوسته. رول پوسته بالا و کاهش شکاف بخار برای فرار. پوشش پر کردن با پوسته بالا و برابر بالا پوسته در زیر پوسته پایین. مهر و موم پوسته و فلوت لبه.

پخت در 400 درجه فارنهایت فر به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی و پر متلاطم است. بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه قبل از سرو.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب