خدمتکار-مراسم مازو گوشت خوک ساندویچ

این یکی جدی مازو گوشت خوک ساندویچ. Butterflied گوشت خوک پخته شده و سرخ شده ترد panko پوسته باعث می شود لذت ساندویچ.

1 (20-24 اونس اندازه) گوشت فیله silverskin کمرنگ
2 عدد تخم مرغ
1 لیتر دوغ
1/4 فنجان آرد همه منظوره
1 کمی نمک و فلفل سیاه
1 قاشق غذا خوری خردل خشک
1 حبه سیر خرد شده
1 کمی فلفل هندی
1 پیمانه روغن کانولا
3 فنجان panko (خرده نان ژاپنی)
1/4 فنجان آرد ذرت زرد برای بردنج
4 نان تقسیم (و تست در صورت دلخواه)

چاشنی

سس مایونز
گوجه فرنگی خرد شده
قطعه قطعه شده پیاز
برگ کاهو
آماده خردل زرد
قطعه قطعه شور

برش گوشت خوک به 4 ضخیم مدال. پروانه هر مدال و سپس پوند آن را با گوشت پتک تا زمانی که آن را در مورد 4×10-اینچ است.

ترکیب تخم مرغ و دوغ و آرد, نمک, فلفل, خشک خردل و سیر و فلفل قرمز. خوب مخلوط کنید و سپس اضافه کردن قطعات گوشت خوک به مخلوط. پوشش و در آن بخیسانید و در یخچال به مدت 4 ساعت یا یک شب.

هنگامی که آماده به طبخ ساندویچ حرارت روغن را در یک تابه عمیق به 360 درجه F.

ترکیب panko و آرد ذرت را در یک ظرف کم عمق است.

حذف قطعات گوشت خوک از دوغ ترشی اجازه هر گونه بیش از حد مایع چکه کردن. لایروبی گوشت خوک در panko مخلوط فشار دادن بصورتی پایدار و محکم به رعایت پوشش به گوشت خوک.

اضافه کردن گوشت به روغن داغ, در, دسته, در صورت نیاز, و بگذارید به مدت 3 دقیقه تبدیل به عنوان مورد نیاز و یا تا زمانی که قهوه ای طلایی است. حذف با انبرک یا یک قاشق چاک دار و محل بر روی کاغذ toweling به تخلیه.

گسترش مایو در طرف برش از نان. محل یک قطعه گوشت خوک در هر مستی. بالا با گوجه فرنگی و پیاز و کاهو و خردل و ترشی به عنوان مورد نظر. بلافاصله خدمت.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.rushrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>