لورن دوغ مرغ سرخ شده

یک حمام طولانی مدت در صبحگاه راز این عکس مرغ سرخ شده. تکه های مرغ دوغ-غرق و متزلزل در مخلوط ادویه را سرخ کنید

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 12 تیر 1399

یک حمام طولانی مدت در صبحگاه راز این عکس مرغ سرخ شده. تکه های مرغ دوغ-غرق و متزلزل در مخلوط ادویه را سرخ کنید تا برای رسیدن به یک ترد پوشش, اما ماندن و شاداب داخل. فقط فکر می کنم که اول ترد نیش می زنند!

3 پوند مرغ, شستشو و تماسهای مکرر خشک, برش را به 8 تکه
1 لیتر دوغ
1 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری پودر پیاز
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1/2 قاشق چای خوری فلفل هندی
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
روغن نباتی یا روغن قنادی برای سرخ کردن

ترکیب مرغ و دوغ را در یک کاسه بزرگ و در یخچال به مدت 8 ساعت و یا یک شب.

در یک کیسه پلاستیکی بزرگ مخلوط آرد و نمک و پودر پیاز, فلفل قرمز, فلفل قرمز و فلفل سیاه. لرزش به خوبی به ترکیب. حذف یک تکه مرغ از دوغ و لرزش بیش از حد مایع است.

قرار دادن مرغ در کیسه یک قطعه در یک زمان و به خوبی تکان به کت. جای مرغ را در یک ظرف ورق یا کاغذ مومی و اجازه دهید آن را به بقیه برای 20-30 دقیقه.

در ضمن حرارت دادن چربی بیش از متوسط حرارت بالا در یک, سنگین, عمیق پان مانند آهن کتری یا اجاق هلندی. چربی باید به حدود 325 درجه فارنهایت اگر با استفاده از کوتاه و در حدود 350 درجه فارنهایت اگر با استفاده از روغن.

بسته به عمق و عرض کشتی خود را فرای یک سوم تا نیمی از تکه های مرغ از اندازه قطعه در هر دسته ای پوست به سمت پایین. سازمان دیده بان درجه حرارت و تنظیم حرارت درآمده است. سرخ کنید تا مرغ طلایی قهوه ای و آب میوه های اجرا روشن زمانی که گوشت با چاقو حدود 20-25 دقیقه برای گوشت تیره و 15-20 دقیقه برای گوشت سفید. روشن کردن مرغ نیمی از راه را از طریق فرایند پخت و پز حتی برای اطمینان از رنگ.

تخلیه مرغ در حوله کاغذی.

گرم نگه داشتن در 225 درجه فارنهایت فر به عنوان شما کار می کنند در دسته اگر شما برنامه را به خدمت بلافاصله. حذف پوست برای یک نسخه سبک تر از این دستور غذا.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب