چگونه به سازمان دیده بان لرزنده دولت 400 نسکار مسابقه زندگی امروز بدون کابل – CNET


gopro-nascar

نسکار بازگشت به آهنگ در ماه مه پس از تعلیق آن فصل در ماه مارس به عنوان coronavirus گسترش یافته است. کوین Hoffman برنده دو از سه هفته گذشته و نگاه خود را به نگه داشتن خط داغ رفتن در کنتاکی برای Quaker دولت 400. او در 85 نقطه سرب بیش از تعقیب الیوت در جام, جدول رده بندی سری با هفت هفته باقی مانده قبل از نسکار پلی آف آغاز خواهد شد.

در اینجا چیزی است که شما نیاز به دانستن به تماشای racin’ و rubbin’ امروز.

چگونه به سازمان دیده بان نسکار بدون کابل

نسکار تجدید سازمان آن مسابقه برنامه برای بقیه فصل. شما می توانید مشاهده کامل نسکار برنامه اینجا. این مسابقات برنامه ریزی شده از طریق جولای:

  • جولای 12: کنتاکی جاده سریع السیر در 2:30 p. m. ET (11:30 a. m. PT) در FS1
  • جولای 15: Bristol Motor Speedway در 7 p. m. ET (4 p. m. PT) در FS1
  • جولای 19: تگزاس موتور جاده سریع السیر در 3 p. m. و همکاران (12 p. m. PT) در NBCSN
  • جولای 23: کانزاس جاده سریع السیر در 7:30 p. m. ET (4:30 p. m. PT) در NBCSN

این آخر هفته جام سری سر به اسپارت کنتاکی برای Quaker دولت 400. نژاد در انتخابات عراق در 2:30 p. m. ET (11:30 a. m. PT) در FS1.

اگر شما لازم نیست که یک کابل یا ماهواره ای تلویزیون اشتراک شما می توانید به تماشای این مسابقه با یکی از برنامه های زنده تلویزیونی خدمات زیر. گذشته از این دو مسابقه در FS1 بقیه نسکار فصل خواهد شد و در NBC و NBCSN. خبر خوب برای طرفداران مسابقه است که هر سه کانال در دسترس هستند در هر جریان خدمات. گرفتن این است که هر سرویس حمل هر شبکه محلیپس از بررسی هر یک با استفاده از لینک های زیر به مطمئن شوید که آن را حمل NBC در منطقه شما.

اگر شما زندگی می کنند در یک منطقه با پذیرایی خوب شما می توانید به صورت رایگان بر روی بیش از حد هوا پخش کانال های فقط با اتصال مناسب (زیر 30 دلار) آنتن به تقریبا هر تلویزیون.

بیشتر بخوانید: یوتیوب تلویزیون پیاده خود را به قیمت $65. زنجیر تلویزیون و Hulu بهترین جایگزین

زنجیر تلویزیون $30-یک ماه آبی طرح شامل FS1 NBC و NBCSN. آدرس خود را وارد کنید برای دیدن اینجا است که کانال های محلی در دسترس هستند که در آن شما زندگی می کنند. ما به عنوان خوانده شده زنجیر تلویزیون را نقد کنید.

Hulu با زنده تلویزیون هزینه $55 یک ماه و شامل FS1 NBC و NBCSN. با کلیک بر روی “مشاهده کانال های خود را در منطقه” لینک در خود صفحه خوش به ببینید که کانال های محلی ارائه شده در کد پستی خود را. ما به عنوان خوانده شده Hulu با زنده تلویزیون نقد و بررسی.

همه از زنده تلویزیون جریان خدمات فوق پیشنهاد محاکمه آزاد اجازه می دهد تا شما را به لغو در هر زمان و نیاز به یک جامد اتصال به اینترنت. برای اطلاعات بیشتر ؟ بررسی گسترده ما راهنمای.

ادامه مطلب: بهترین مسابقه چرخ و پدال برای iRacing و بودجه شما

در حال حاضر در حال پخش: سازمان دیده بان این: دیدن یک, کنید timelapse از Fox Sports NASCAR آشیانه شلیک…


2:48

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>