زمین ترکیه و اسفناج خورش

از گوشت بدون چربی و سالم اسفناج کمک به تعادل خارج غنی سس و پنیر در این منحط غذای مرکب از گوشت وارد.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه

Rating: 4/5

8 نظرات


مواد تشکیل دهنده

1 پوند زمین بوقلمون یا گوشت خوک
1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1/4 فنجان پیاز خرد شده
1 می (10.75 اونس size) کرم سوپ مرغ
1 پوند منجمد برگ اسفناج ذوب
1 قاشق چای خوری نمک
1 داش فلفل سیاه
2 تخم مرغ مورد ضرب و شتم
1 پوند خرد شده و پنیر موزارلا

جهت

از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه F. گریس 10×12 ظرف پخت.

حرارت روغن را در یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن ترکیه و پیاز و آشپزی, تکان دهنده اغلب تا زمانی که ترکیه پخته شده است.

هم بزنید کرم سوپ مرغ به کتری و آن را به بجوش و خروش آمدن. انتقال ترکیه مخلوط را به ظرف پخت.

تخلیه به عنوان مقدار مایع که ممکن است از آب اسفناج و سپس اسفناج را در یک کاسه. اضافه کردن نمک و فلفل و تخم مرغ است. خوب مخلوط کنید. گسترش اسفناج مخلوط بالای ترکیه لایه در ظرف پخت. نم نم آن را با پنیر موزارلا.

محل پخت غذا در فر و پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که مرکز شامپانی و پنیر ذوب شده است و browned.

خدمت گرم است.


تغذیه


350 کالری, 24 گرم چربی, 7 گرم کربوهیدرات, 26 گرم پروتئین در هر وعده
. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>