زمین ترکیه و اسفناج خورش
از گوشت بدون چربی و سالم اسفناج کمک به تعادل خارج غنی سس و پنیر در این منحط غذای مرکب از گوشت وارد.

خدمت/می سازد:
آماده در:
30-60 دقیقه

8 نظرات
مواد تشکیل دهنده
1 پوند زمین بوقلمون یا گوشت خوک
1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1/4 فنجان پیاز خرد شده
1 می (10.75 اونس size) کرم سوپ مرغ
1 پوند منجمد برگ اسفناج ذوب
1 قاشق چای خوری نمک
1 داش فلفل سیاه
2 تخم مرغ مورد ضرب و شتم
1 پوند خرد شده و پنیر موزارلا
جهت
از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه F. گریس 10×12 ظرف پخت.
حرارت روغن را در یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن ترکیه و پیاز و آشپزی, تکان دهنده اغلب تا زمانی که ترکیه پخته شده است.
هم بزنید کرم سوپ مرغ به کتری و آن را به بجوش و خروش آمدن. انتقال ترکیه مخلوط را به ظرف پخت.
تخلیه به عنوان مقدار مایع که ممکن است از آب اسفناج و سپس اسفناج را در یک کاسه. اضافه کردن نمک و فلفل و تخم مرغ است. خوب مخلوط کنید. گسترش اسفناج مخلوط بالای ترکیه لایه در ظرف پخت. نم نم آن را با پنیر موزارلا.
محل پخت غذا در فر و پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که مرکز شامپانی و پنیر ذوب شده است و browned.
خدمت گرم است.
تغذیه
350 کالری, 24 گرم چربی, 7 گرم کربوهیدرات, 26 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.
Leave a reply