ماهی قزل آلا استیک خوابانده شده در یک زبانه دار سس سپس گریل شده با مارمالاد پرتقال پینه بسته.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه


مواد تشکیل دهنده

1/4 فنجان شراب سفید
2 قاشق غذا خوری خردل دیژون
2 قاشق غذا خوری سس سویا
2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
2 قاشق غذا خوری زنجبیل تازه رنده شده
2 قاشق غذاخوری ورقه شده پیاز سبز
1 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
1 پوند استیک ماهی آزاد (حدود 4 اونس هر)
1/4 فنجان مارمالاد پرتقال, ذوب

جهت

پیش گرم کردن کوره و یا جوجه های گوشتی. گریس دریچه های شبکه ای یا ظرف های گوشتی.

ترکیب شراب خردل و سس سویا و سرکه و زنجبیل و پیاز سبز و قهوه ای و شکر را در یک non-reactive ظرف های پلاستیکی و یا کیسه زیپ بالا. اضافه کردن ماهی قزل آلا, تبدیل به مانتو ترشی. در یخچال به مدت 15-20 دقیقه در حالی که کوره گرم.

پاک کردن ماهی قزل آلا از ترشی. محل در کوره و یا ظرف های گوشتی. آشپزی برای 3 دقیقه سپس با قلم مو به طور مساوی با مارمالاد پرتقال و طبخ برای 3 دقیقه.

با دقت به نوبه خود ماهی قزل آلا و پینه بسته دوباره با مارمالاد پرتقال. آشپزی برای 6 دقیقه یا تا زمانی که تکه های ماهی به راحتی با چنگال.

خدمت گرم است.


تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im