طلایی قارچ و مرغ برنج نوعی غذای

در یک جهان پر از لایه قشنگ casseroles, این مرغ و برنج پخت می آید به نجات. برنج و پیاز و قارچ سوپ طبخ با دستگاه کلرزنی و ران به صورت عالی همه در یک ظرف.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  1-2 ساعت

Rating: 4/5

1 نقد و بررسی


مواد تشکیل دهنده

1 پیاز متوسط خرد شده
1 فنجان نپخته تبدیل برنج
1 می (10.75 اونس اندازه) شیر تغلیظ شده سوپ قارچ طلایی
1/2 فنجان آب
4 قطعه دستگاه کلرزنی مرغ یا ران مرغ
فلفل سیاه

جهت

از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه F. گریس مربع (8×8 یا 9×9) ظرف پخت.

گسترش پیاز خرد شده را به طور مساوی در پایین ظرف پخت. ترشح برنج پیاز را در یک لایه و حتی.

مخلوط قارچ سوپ و آب تا زمانی که به خوبی مخلوط شده است. پور 3/4ths از سوپ مخلوط را روی برنج.

فصل تکه های مرغ با فلفل و مرغ را روی برنج در یک لایه و حتی. نم نم باران باقی مانده سوپ مخلوط را روی مرغ.

پوشش ظرف را با فویل و پخت در 350 درجه فارنهایت برای 60-70 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته را از طریق.


تغذیه


626 کالری, 15 گرم چربی, 92 گرم کربوهیدرات, 29 گرم پروتئین در هر وعده
.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de