آلمانی سالاد سیب زمینی با بیکن

اگر شما فکر می کنم سالاد سیب زمینی ساخته شده را با یک فنجان مایو فکر می کنم دوباره! روغن زیتون و سرکه شراب قرمز و خردل قهوه ای را برای خوش طعم سیب زمینی پانسمان در حالی که بیکن می افزاید: مرزه را لمس کنید.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه


مواد تشکیل دهنده

2 پوند سیب زمینی جدید
3 برش بیکن
1/2 متوسط پیاز ریز خرد شده
2 قاشق غذا خوری دانه خردل قهوه ای
3 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
نمک و فلفل
1 داش سس ووسترشر
1/2 فنجان روغن زیتون
1/2 دسته مسطح برگ جعفری ریز خرد شده

جهت

آوردن قابلمه بزرگ آب شور به جوش. اضافه کردن سیب زمینی و طبخ تا چاقو بریده شده به راحتی برس از طریق یک سیب زمینی. تخلیه.

در ضمن طبخ بیکن بیش از متوسط حرارت بالا در روغن سرخ کرده ظرف را تا ترد. تخلیه بر روی کاغذ حوله و ریز ریز کردن بیکن ریز. خلال پیاز و روغن سرخ کرده در بیکن گریس تا نرم; را کنار بگذارند و با بیکن.

در یک کاسه متوسط مخلوط خردل, سرکه چند نیشگون نمک و چند ترک از فلفل سیاه همراه با یک خط تیره از سس ووسترشر. هم بزنید تا ترکیب و کنار بگذارید.

در حالی که هنوز گرم خلال سیب زمینی 1/4 اینچ ضخامت دارد. اضافه کردن سیب زمینی به یک کاسه بزرگ را با گوشت و پیاز و جعفری. اضافه کردن روغن به مخلوط سرکه برای پانسمان و هم بزنید تا ترکیب شده است. اضافه کردن سس برای سیب زمینی و هم بزنید تا سالاد به خوبی پوشش داده و در پانسمان است. طعم و تنظیم ادویه دیگر نمک و فلفل در صورت دلخواه.


اضافه شده توسط

امی پاول CDKitchen کارکنان
بیشتر بخوانید: یک ماه اکتبر جشن برای جشن اکتبر

تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.rushrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>