عمومی Tso نارنجی مرغ

روغن نباتی برای سرخ کردن
8 مرغ بدون پوست بدون استخوان ران
یا
4 بدون استخوان سینه مرغ بدون پوست
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق چای خوری فلفل هندی
نمک
تازه زمین فلفل سیاه و سفید
1 فنجان آرد همه منظوره
1/4 فنجان آرد ذرت
1 نارنجی zested
1 1/2 قاشق چای خوری آرد ذرت
1 1/2 فنجان آب پرتقال
1/3 فنجان شکر قهوه ای تیره
6 قاشق غذا خوری کره
2 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک
1 1/2 قاشق غذا خوری سس ووسترشر

در بزرگ و سنگین کف قابلمه بریزید و در روغن به اندازه کافی برای پر کردن گلدان حدود یک سوم از راه را. حرارت بیش از حرارت متوسط تا عمیق سرخ کردن دماسنج داخل روغن می رسد 350 درجه فارنهایت.

خط ورق سینی با یک سیم خنک کننده رک. تکه های مرغ را به 2 اینچ قطعات.

در یک کاسه بزرگ ماهوت پاک کن زدن با هم, تخم مرغ, فلفل, نمک و فلفل سیاه برای طعم و مزه است.

در یک کیسه کاغذی لرزش هم نمک, فلفل, آرد و آرد ذرت.

شیب مرغ در دسته اول در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد و لرزش به کت. مجموعه ای بر روی یک سخت بازپرسی کردن از سیم و اجازه نشستن 10 دقیقه. در حالی که مرغ در حال استراحت و آماده سازی سس.

در بزرگی مستقیم طرفه سرخ پان ترکیب مزه پرتقال, آرد ذرت, آب پرتقال, شکر قهوه ای, کره, گرم, تکه های فلفل و سس ووسترشر. هم به جوش بیاورید سپس حرارت را کاهش می دهد و بجوش و خروش آمدن تا زمانی که ضخیم 5-8 دقیقه.

با دقت محل مرغ در روغن داغ و سرخ کنید تا طلایی و ترد 5-8 دقیقه. انتقال به سرخ کردن پان با سس و بازی شیر یا خط تا به طور مساوی پوشش داده شده است.

حذف یک صفحه گرامافون خدمت و خدمت در بلافاصله.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.nettny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>