سیر و پنیر چدار ران مرغ

این سیر پخته ران مرغ دستور دارای دو نوع پنیر مخلوط درست به بردنج برای خوش طعم ترد پوشش. خدمت/م

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 3 مرداد 1399

این سیر پخته ران مرغ دستور دارای دو نوع پنیر مخلوط درست به بردنج برای خوش طعم ترد پوشش.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  1-2 ساعت


مواد تشکیل دهنده

8 ران مرغ پوست
4 قاشق غذاخوری مارگارین یا کره
3 حبه سیر خرد شده
3/4 فنجان ساده و یا چاشنی خرده نان
1/4 فنجان پنیر پارمسان
4 اونس تیز و یا فوق العاده تیز پنیر چدار (تکه های کوچک و یا رنده شده)

جهت

پیش گرم کردن فر را به 350 درجه فارنهایت.

سیر سرخ در مارگارین برای یک دقیقه پس از آن حذف گلدان از شعله برای جلوگیری از سوختن.

در یک کاسه مخلوط خرده نان و پنیر. شیب قطعه مرغ در مارگارین مخلوط و سپس کت با نان مخلوط خرده نان. محل در یک ظرف پخت و اگر هر سیر مارگارین مخلوط چپ پور بیش مرغ (نگران نباشید اگر هیچ کدام چپ) و در فر.

پخت مرغ برای حدود 1 ساعت پس از آن خاموش فر و اجازه نشستن برای 15 دقیقه دیگر.

خدمت با برنج یا رشته فرنگی با ماهی تابه drippings و بیت پنیر که کت ته ظرف.


اضافه شده توسط


تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب