فرانسه آهک کیک پنیر با ویفر وانیلی پوسته

کامل ترکیب عطر و طعم کمی ترش کیک پنیر و به آرامی شیرین پوسته.


پوسته

1 جعبه ویفر وانیلی زمین ریز
1/2 فنجان نور شور کره ذوب شده
1/4 فنجان شکر

پر کردن

3 بسته (8 اونس اندازه) پنیر خامه ای نرم شده
2 1/2 فنجان شکر
6 تخم مرغ دمای اتاق
1/2 فنجان آرد
2 قاشق غذا خوری آرد
1 1/2 فنجان خامه سنگین
1 قاشق چای خوری وانیل
1/4 فنجان آبلیمو

پیش گرم کردن فر را به 350 درجه فارنهایت.

پوسته: مخلوط همه مواد تشکیل دهنده با هم در پردازنده مواد غذایی و یا در یک کاسه با چنگال. فشار مخلوط بیش از پایین و دو طرف از یک 10 اینچ springform پان.

قرار دادن یک سه گانه ضخامت سنگین فویل آلومینیوم و دو طرف بیرونی تابه چرا که کیک پخته است در یک پر از آب خارج پان بنابراین فویل را حفظ خواهد کرد آب را از وارد شدن به کیک.

پر: ضرب و شتم پنیر خامه ای را با شکر تا خامه. اضافه کردن تمام مواد تشکیل دهنده دیگر در یک زمان نگه داشتن میکسر در کمترین سرعت و مخلوط تا زمانی که به خوبی مخلوط. پور به پوسته.

محل springform به یک ظرف است که کمی بزرگتر و پر بیرونی تابه با یک اینچ آب جوش. پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 1 ساعت و سپس خاموش کردن فر و اجازه دهید کیک باقی می ماند و در فر به مدت 30 دقیقه با درب بسته.

از فر خارج کرده و در یخچال بلافاصله. این مانع از ترک از تشکیل. در یخچال به مدت یک شب.

هرگز پوشش cheesecakes با فویل یا پلاستیک در حالی که آنها در یخچال و فریزر. اگر آنها هنوز هم در springform پان پوشش آنها را با یک تکه مقوا. اگر آنها را از تابه فروشگاه در یک جعبه مقوا. اگر پخته شده 2 روز قبل از خدمت و اجازه می دهد تا به دلپذیر در یخچال و فریزر. خدمت در درجه حرارت اتاق.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>