پنج ساعت پای گوشت بره با چهل حبه سیر

سیر و گوشت و شراب قرمز. نیست سادگی زیبا ؟ آن را ممکن است پنج دقیقه زمان پخت, اما کلید این شاداب و خوش طعم پای گوشت بره است سرکه در شراب قرمز قبل از آن پنج ساعت است.

5 1/2 پوند اندام پا بره نورد و
1 بطری (750 میلی لیتر حجم) شراب قرمز خشک
40 میخک (بسیار بزرگ) سیر
1 قاشق چای خوری کل فلفل سیاه

محل بره در یک بسیار بزرگ و سنگین flameproof غذای مرکب از گوشت وارد با یک پوشش. پور همه اما 1/2 فنجان شراب بیش بره.

با استفاده از ته ماهی تابه یا سنگین آشپز چاقو به آرامی له اما 1 سیر میخک و حذف پوست. محل پوست کنده میخک در گلدان. پوشش و در یخچال به مدت 8 ساعت.

فر قبلا گرم به 300 درجه فارنهایت.

محل انجام در بالای اجاق گاز. کشف و اضافه کردن فلفل. را به جوش, از بین بردن برخی از فوم در بالا.

پوشش گلدان و در فر قرار دهید. آشپزی برای 1 ساعت. به نوبه خود بره و طبخ 4 دقیقه دیگر یا تا زمانی قاشق مناقصه تبدیل یک یا دو بار در طول پخت و پز. حذف بره از گلدان و محل در هیئت مدیره برش.

خامه به مقدار چربی که ممکن است از ظرف آب میوه. اضافه کردن باقی مانده شراب و 1 حبه سیر پوست کنده و تحت فشار قرار دادند از طریق مطبوعات سیر به گلدان. در حرارت بالا کاهش مایع نصف. اضافه کردن یک مقدار زیاد از نمک و فلفل سیاه تازه زمین.

تکه گوشت بره و اضافه کردن به گلدان. اجازه دهید بره جذب آب است. Reheat به آرامی قبل از خدمت.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>