دو طبقه پیتزا

سوسیس و قارچ و فلفل nestled بین دو پیتزا يافته قبل از پخت. نهایی در پیتزا!


خمیر پیتزا

1 بسته مخمر خشک
1 فنجان آب گرم
3 1/2 فنجان آرد
2 1/2 قاشق غذا خوری شکر
1/3 فنجان پیاز خشک پرک
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

سس گوجه فرنگی

1 فنجان پیاز خرد شده
1 1/2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 می (8 اونس اندازه) سس گوجه فرنگی
2 پوند, ایتالیایی, گوجه فرنگی آلو خشک
2 حبه سیر
1/2 قاشق چای خوری شکر
1 برگ
1 چوب دارچین
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی

توپینگ

3/4 پوند سوسیس شیرین ایتالیایی
3/4 پوند پنیر موزارلا رنده شده
2 فنجان قارچ ورقه شده
2 متوسط فلفل سبز خرد شده
2/3 فنجان پارمسان رنده شده و پنیر رومانو همراه

خمیر است. در حالی که خمیر در حال افزایش است, را در سس گوجه فرنگی.

خمیر پیتزا: حل کردن مخمر خشک را در آب گرم. ترکیب آرد و شکر و تکه های پیاز را در کاسه بزرگ. خوبی را در مرکز آرد مخلوط. پور در محلول مخمر و روغن زیتون. هم بزنید و با یک قاشق چوبی تا زمانی که به خوبی مخلوط شده است.

به نوبه خود در به آرامی floured هیئت مدیره و مخلوط کردن در مورد 5 دقیقه. محل در روغن کاسه پوشش با حوله و در محل گرم (85 درجه فارنهایت) پیش نویس-منطقه آزاد تا دو برابر در اندازه (2 ساعت).

سس گوجه فرنگی: در ماهی تابه سرخ کرده و پیاز را در روغن زیتون تا نرم و شفاف است. اضافه کردن تمام مواد باقی مانده به جز دارچین. بجوش و خروش آمدن 45 دقیقه. اضافه کردن دارچین, بجوش و خروش آمدن به مدت 15 دقیقه. حذف برگ بو و دارچین. برای صاف سس پوره در ماشین مخصوص مخلوط کردن. سرد است.

قهوه ای, سوسیس, تخلیه حوله و سرد است. آماده سازی مواد باقی مانده.

فر قبلا گرم به 450 درجه فارنهایت.

تقسیم افزایش یافته است خمیر را در نصف. رول از یک و نیم تا 16 سانت. استفاده از خط 10″ کتری یا 14″ عمیق ظرف پیتزا تابه با 1-1/2″ طرف است. لایه پایین پیتزا با browned, سوسیس, پنیر موزارلا رنده شده و قارچ و 1/2 فلفل. رول از خمیر باقی مانده به 16″ دایره. محل پر از پیتزا. رول تا لبه با هم به سمت مرکز و پهلو به شکل پای-مانند لبه. گسترش سس روی خمیر.

نم نم در پارمسان و رومانو. پخت 40 دقیقه است. اگر سطح حباب سوراخ با خلال دندان. حذف از اجاق گاز. بگذارید 3 تا 5 دقیقه.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>