کیک پنیر خامه ای مخلوط نرم و کوکی ها

صبر کنید شما می توانید کوکی ها را از مخلوط کیک? این تغییرات همه چیز! شکلات, هویج, تافی… دریافت خلاق و سعی کنید از کیک های مختلف مخلوط با این دستور العمل سریع و آسان. سخت به اشتباه!


خدمت/می سازد:

آماده در:
  1-2 ساعت

Rating: 5/5

10 نظرات


مواد تشکیل دهنده

1/4 فنجان کره یا مارگارین چوب نرم
8 اونس پنیر خامه ای نرم شده
1 تخم مرغ
1/4 قاشق چای خوری وانیل
4 قاشق غذا خوری شیر (شیر کامل یا 2 درصد نه خامه ای)
1 بسته (18.5 در هر اونس اندازه) کیک مخلوط, هر عطر و طعم

جهت

فر قبلا گرم به 375 درجه فارنهایت.

کره خامه و پنیر خامه ای. مخلوط تخم مرغ و وانیل. اضافه کردن مخلوط کیک 1/3 در یک زمان. تذکر: قرار دادن میکسر در پایین برای این فاز تا کیک مخلوط ضربه نمی بیش از همه. خوب مخلوط کنید بعد از هر بار علاوه بر. اضافه کردن شیر به آرامی برای جلوگیری از splattering.

پوشش و لرز 30 تا 60 دقیقه. این یک گام کلیدی. رها قاشق چای خوری (قاشق غذا خوری و یا اگر شما می خواهید بزرگتر کوکی ها) بر روی آرامی روغن ورق کوکی. پخت 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که کوکی پرش به عقب هنگامی که لمس کرد.

سرد 3 تا 5 دقیقه قبل از از بین بردن کوکی ها به یک خنک کننده رک. یخ مورد علاقه خود را با رویه خامهای کیک یا شیرینی.

طبخ یادداشت

من عاشق این دستور غذا. این است که بدون شکست و باعث می شود بهترین نرم کوکی ها. سریع و آسان است.

نرم کردن کره و پنیر خامه ای در دمای اتاق به مدت یک ساعت قبل از مخلوط کردن این دستور غذا.

استفاده از هر گونه عطر و طعم مخلوط کیک که شما می خواهید. خلاق باشید با اضافه کردن گردو و کشمش و شکلات و چیپس و سایر موضوعات! سعی کنید کیک زرد با پوشش پنیر خامه ای و یا اضافه کردن تراشه های شکلات به شکلات کیک مخلوط کنید.


اضافه شده توسط

تغذیه


118 کالری, 7 گرم چربی, 12 گرم کربوهیدرات, 2 گرم پروتئین در هر وعده
.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>