Coconut Macaroons-جویدنی در داخل و کمی ترد در خارج این macaroons کمال! آنها سرشار از عطر و طعم نارگیل و خیلی خوب را در شکلات غوطه ور. پاداش آنها فاقد گلوتن بیش از حد!

Coconut Macaroons

Coconut Macaroons

اگر شما مانند نارگیل شما را در برای درمان واقعی! این Coconut Macaroons نهایی هستند نارگیل, دسر کلاسیک واقعی! ما عاشق ساخت این کوکی نارگیل برای عید پسح عید کریسمس…واقعا در هر زمان از سال است.

این macaroons نرم و جویدنی در داخل و کمی ترد در خارج درست مثل یک ادم لوده و مسخره باید بود! آنها خوب خود را, اما من پیشنهاد می کنم با اضافه کردن یک شکلات را به مخلوط! آنها را کمی غوطه دادن در شکلات و شیرین نم نم باران و شما خواهد شد در نان بادامی بهشت!

Coconut Macaroon Cookies

چه تفاوت بین Macarons و Macaroons?

Macarons و Macaroons بسیار متفاوت رفتار میکند! بله آنها املای تقریبا یکسان است و تنها چیزی که آنها مشترک اند.

  • MACARON: این مرنگ مبتنی بر کوکی. آنها کوچک گرد آمده و در رنگ های مختلف با یک ganache یا گراوند رویه خامهای کیک یا شیرینی. Macarons بسیار دشوار است و نیاز به مقدار زیادی از صبر و شکیبایی! آن را تلفظ ماک-ah-ROHN قافیه با میگو.
  • نان بادامی: این چیزی است که ما در حال ساخت امروز! این یک نارگیل مبتنی بر کوکی می آید که با هم فقط در چند دقیقه. هر کسی می تواند خوشمزه macaroons! این یکی مدعی ماک-a-ROON قافیه با قاشق.

فاقد گلوتن کوکی ها

یکی از بسیاری از قدرت پردازش این جالب coconut macaroons این است که آنها فاقد گلوتن. هیچ علاقه داشتن به تعویض نیاز است که تنها راه آنها ساخته شده! بنابراین اگر شما می دانید کسی که اجتناب از گلوتن, این دستور برای آنها. و پاداش اگر آنها عشق نارگیل! آنها همچنین درمان مناسب برای عید فصح به دلیل وجود دارد هیچ آرد درگیر است.

Easy Coconut Macaroons

نارگیل نان بادامی مواد لازم

برای یک درمان خوشمزه این است که شگفت انگیزی کوتاه لیست مواد تشکیل دهنده! آن را نیز عمدتا اساسی شربت خانه. من آن را دوست دارم وقتی که اتفاق می افتد!

  • شیر تغلیظ شده شیرین
  • یک سفیده تخم مرغ
  • عصاره وانیل
  • نمک
  • شیرین تکه های نارگیل
  • شکلات برای فرو بردن (با استفاده از بالاترین کیفیت شکلات شما می توانید از آن باعث می شود یک تفاوت! ما عاشق شکلات تلخ یا نیمه شیرین شکلات با این macaroons)

How to Make Coconut Macaroons

این کوکی ها فوق العاده آسان! خمیر چسبناک است و نه مانند خود نوعی شیرینی خمیر را هر چند. فقط یک سر:)

  • تمام prepped توسط preheating خود را فر (325 درجه فارنهایت) و پوشش دو ورق پخت با Silpat پخت حصیر یا کاغذ ،
  • من می خواهم به استفاده از یک کاسه بزرگ مخلوط کردن چون این خمیر خیلی چسبنده و من نمی خواهم آن ریختن بیش از! ترکیب شیر تغلیظ شده شیرین, سفید تخم مرغ و وانیل و نمک و آن را خوب مخلوط کنید. اضافه کردن نارگیل در گذشته است.
  • شروع به درآوردن خمیر! شما می خواهید هر ادم لوده و مسخره به حدود 2 قاشق غذاخوری از خمیر و آنها را به 2 اینچ در بین یک دیگر در تابه.
  • استفاده از دست های خود را به شکل آنها را به تپه با یک قله در بالا. این است چسبنده, چسبنده, کسب و کار است. شما ممکن است نیاز به شستشو و یا شستشو دست های خود را در بین تشکیل کوکی ها!
  • پخت macaroons تا زمانی که آنها به نوبه خود یک قهوه ای طلایی است. من عاشق بوی نارگیل تست بنابراین اینها مانند بهشت در فر!
  • اجازه دهید کوکی ها خنک تا زمانی که آنها شرکت و مجموعه ای بر روی ورق پخت. این را تنها در حدود 5 دقیقه و سپس شما می توانید حرکت آنها را بر روی یک خنک کننده رک.
  • در حال حاضر شکلات! ذوب تکه شکلات یا چیپس در یک کاسه امن مایکروویو تکان دهنده هر 20 ثانیه تا آن را صاف و ذوب. شما همچنین می توانید انجام این کار با استفاده از دو جوجه های گوشتی بر روی اجاق گاز.
  • استفاده از یک ورق بزرگ از کاغذ برای نگه داشتن چیزهای از چسبیدن. شیب macaroons به شکلات تا زمانی که فقط کف پوشش داده و سپس آنها را بر روی کاغذ خشک شود.
  • اگر شما فوق العاده شکلات, نم نم باران آن را بیش از تاپس از کوکی ها!
  • هنگامی که شکلات تنظیم شده است تا لذت بردن از خوشمزه Coconut Macaroons!

چگونه به فروشگاه

محل coconut macaroons در یک ظرف هوا تنگ و فروشگاه در مقابله تا یک هفته. شما همچنین می توانید یخ کوکی ها را در یک کانتینر یخچال و فریزر تا 3 ماه.

بیشتر دستور العمل های کوکی نارگیل

Coconut Macaroon Recipe
  • 2/3 فنجان شیر تغلیظ شده شیرین
  • 1 تخم مرغ بزرگ سفید
  • 1 ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • 3 ½ فنجان تکه های نارگیل شیرین
  • 12 اونس خرد شده شکلات برای فرو بردن کوکی ها
  1. از پیش گرم کردن فر به 325°F. خط دو ورق پخت با کاغذ یا یک Silpat mat.

  2. در یک کاسه بزرگ هم بزنید با هم شیر تغلیظ شده شیرین, سفیده تخم مرغ, عصاره وانیل و نمک. هم بزنید تا ترکیب شده است. اضافه کردن در نارگیل و خوب مخلوط کنید.

  3. با یک قاشق حرکت شبیه چمچه زنی تا حدود 2 قاشق غذاخوری از این خمیر و خمیر توپ بر روی ورق پخت-حدود 2 اینچ از هم جدا. فرم کوکی ها به تپه است که دارای یک اوج در بالا. استفاده از دست های خود را-فشار خمیر را با هم و ایجاد یک نقطه در بالای صفحه. دست های خود را دریافت چسبنده-شما ممکن است نیاز به شستن آنها را در بین تشکیل کوکی ها.

  4. کوکی ها پخت یک ورق در یک زمان برای 15 تا 20 دقیقه. کوکی ها تبدیل خواهد شد طلایی قهوه ای و راه اندازی خواهد شد. شما می خواهید نارگیل به تست در بالا و پایین.

  5. خنک کردن کوکی ها در ورق پخت برای حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که سفت و تنظیم شده است. حذف با یک کاردک بر روی یک خنک کننده رک.

  6. ذوب شکلات را در مایکروویو امن کاسه. مطمئن شوید که شما در حفظ و تکان دهنده شکلات هر 20 ثانیه یا تا زمانی که شکلات ذوب شده است و صاف. شما همچنین می توانید با استفاده از دو جوجه های گوشتی بر روی اجاق گاز به ذوب شدن شکلات.

  7. پخش کردن یک تکه بزرگ از کاغذ ، شیب کوکی ها به شکلات-فقط تا کف تحت پوشش در شکلات. مجموعه ای غوطه ور کوکی ها بر روی کاغذ خشک شود. شیب تمام کوکی ها. اگر شما شکلات اضافی نم نم باران تاپ با شکلات, در صورت دلخواه.

  8. اجازه دهید کوکی ها نشستن تا شکلات تنظیم شده است. لذت بردن از!

حقایق تغذیه

Coconut Macaroons را در شکلات غوطه ور

مقدار در هر وعده

کالری 223 کالری از چربی 117

درصد نیاز روزانه*

چربی 13g20%

چربی های اشباع شده 9g45%

کلسترول 5mg2%

سدیم 82mg3%

پتاسیم 212mg6%

کربوهیدرات 25g8%

فیبر 3g12%

شکر 19g21%

پروتئین 3g6%

ویتامین A 40IU1%

ویتامین C 1mg1%

کلسیم 46mg5%

آهن 1mg6%

* درصد ارزش روزانه بر اساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

عکس های مولی

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im