کلاسیک, ایتالیایی, لازانیا با گوشت چرخ کرده و سوسیس

6 نپخته رشته فرنگی لازانیا
1 پوند گوشت گاو بدون چربی
1/2 پوند فله ایتالیایی سوسیس گوشت خوک
3/4 فنجان پیاز خرد شده
1 می (28 اونس اندازه) ایتالیایی-سبک پوست کنده گوجه فرنگی undrained برش
1 می (6 اونس اندازه) رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری برگ ریحان خشک شده
1/2 قاشق چای خوری شکر
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده برگ
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری پودر سیر
2 عدد تخم مرغ
1 ظرف (15 اونس اندازه) پنیر ریکوتا
1 فنجان پنیر
1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده
4 فنجان پنیر موتزارلا خرد شده

طبخ لازانیا رشته فرنگی به عنوان کارگردان در بسته; تخلیه و محل در آب سرد سرد.

در ضمن در 4 لیتر قابلمه یا اجاق هلندی, طبخ گوشت سوسیس و پیاز را روی حرارت متوسط به بالا 5 تا 7 دقیقه, تکان دهنده اغلب تا زمانی که گوشت و سوسیس کاملا پخته شده; تخلیه.

هم بزنید در گوجه فرنگی, رب گوجه فرنگی, ریحان, شکر, پونه کوهی و نمک و پودر سیر. به جوش آورد. کاهش حرارت را کم; بجوش و خروش آمدن 30 تا 45 دقیقه; گاه تکان دهنده تا بسیار ضخیم.

در کاسه متوسط تخم مرغ ضرب و شتم. هم بزنید در ریکوتا کلبه و پنیر پارمسان و جعفری; را کنار بگذارند.

حرارت فر را به 350 درجه F. در ungreased 13 – x 9 اینچ (3 لیتر) شیشه ای ظرف پخت گسترش حدود 1/2 فنجان گوشت گاو مخلوط. تخلیه رشته فرنگی.

بالا مخلوط گوشت را با 3 رشته فرنگی و نیمی از مخلوط پنیر و نیمی از باقی مانده گوشت گاو مخلوط و نیمی از پنیر موزارلا. تکرار لایه های شروع با رشته فرنگی و پنیر موزارلا.

پخت 35 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که لازانیا است شامپانی و بالای قهوه ای طلایی است. با پوشش فویل; بگذارید 10 تا 15 دقیقه قبل از سرو.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>