1 بسته (8 اونس اندازه) تورتلینی
8 اونس پنیر مونتری جک تقسیم
4 سینه مرغ اندام, پوست, نبات
آرد برای پوشش
3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
3/4 فنجان پیاز خرد شده
1 قاشق غذا خوری ابگوشت مرغ گرانول
1 فنجان سوپ مرغ
1 می (4 اونس اندازه) قارچ خشک
1/2 فنجان خامه ترش

فر قبلا گرم به 300 درجه F. گریس 9×9 ظرف پخت.

طبخ تورتلینی تا زمانی که آن را کاملا al dente. به خوبی تخلیه و در ظرف پخت آماده.

بالا ماکارونی با نیمی از پنیر را برش.

بازی شیر یا خط نبات مرغ با آرد و لرزش بیش از حد.

حرارت روغن زیتون را در یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط. اضافه کردن مرغ و قهوه ای, تکان دهنده اغلب.

حذف مرغ را از تابه اضافه کنید و در بالای پاستا را در تابه آماده شده.

اضافه کردن پیاز به کتری و طبخ تا زمانی که نرم شود.

هم بزنید در مرغ گرانول ابگوشت, ابگوشت و قارچ. به جوش بیاورید سپس حرارت را کاهش می دهد به بجوش و خروش آمدن و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بپزید.

اضافه کردن باقی مانده پنیر را به کتری و ادامه پخت و پز, تکان دهنده اغلب تا زمانی که پنیر ذوب شده است.

برداشتن کتری از حرارت و بهم زدن در خامه ترش.

پور سس را روی مرغ و پاستا. با پوشش فویل و محل تابه را در فر. پخت در 300 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که شامپانی و از طریق گرم.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.rushrtco.detny.im