مرغ سرخ شده و استیک با فلفل ترک خورده نا مشروع

دیدار ما جنوبی-سرخ شده بهترین: مرغ سوخاری, استیک! این سنتی است که مورد علاقه لگد تا شکاف زمانی که لایروبی در یک مخلوط آرد مشخصی با باک آبجو و فلفل هندی. سرخ شده به کمال و lathered با خامه تند استفاده نا مشروع. چه بیشتر ما نیاز به می گویند ؟

1 1/2 فنجان آرد
1 1/2 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین
1 قاشق چای خوری فلفل هندی
2 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان خامه
1 قاشق چای خوری ترک خورده فلفل سیاه
1/2 فنجان باک آبجو
2 فنجان روغن نباتی
4 دور استیک tenderized (حدود 1/2 پوند در هر)

کرم نا مشروع

1/4 فنجان کره بدون نمک
2 قاشق غذا خوری آرد
1 فنجان خامه
1 1/3 فنجان شیر
1 پینچ نمک

آماده سازی و آرد و ادویه با ترکیب آرد و نمک و فلفل و فلفل. را کنار بگذارند و در یک بشقاب و یا کاغذ مومی. آماده سازی خمیر با مخلوط کردن تخم مرغ با یک ماهوت پاک کن زدن در یک کاسه بزرگ.

اضافه کردن خامه و آبجو. ماهوت پاک کن زدن به ترکیب. را کنار بگذارند.

در سنگین کتری حرارت روغن را به 350 درجه F. در حالی که روغن حرارت, آماده دور استیک با لایروبی آنها را در آرد و ادویه و مراقبت به طور مساوی کت گوشت. لرزش بیش از حد.

شیب گوشت را به خمیر و سپس دوباره در آرد و ادویه به طور مساوی پوشش این خمیر پس از خشک است در خارج. هنگامی که دمای روغن می رسد 350 درجه F (زمانی که یک قطره از خمیر sizzles هنگامی که کاهش یافته و در آن) به آرامی اسلاید و یک استیک را در روغن داغ. طبخ استیک در حدود 5 دقیقه.

به نوبه خود در مراقبت نه به شکستن پوشش و طبخ گوشت 5 دقیقه یا تا زمانی که خمیر به خوبی browned. تخلیه استیک پخته شده در حوله کاغذی. تکرار با دیگر استیک.

برگزاری استیک پخته شده در 225 درجه فارنهایت فر تا زمانی که همه استیک انجام می شود. پور ترقه-فلفل استفاده نا مشروع بیش از استیک و خدمت می کنند.

کرم نا مشروع: ذوب کره را در یک ماهی تابه سنگین.

زمانی که فوم پایین می رود, ماهوت پاک کن زدن در آرد. به طور مستمر ماهوت پاک کن زدن تا آرد آشپز تبدیل شدن به یک معطر قهوه ای روشن.

به آرامی شیر را اضافه کنید در ادامه به ماهوت پاک کن زدن به نگه داشتن توده از شکل گیری. هم بزنید در کرم. فصل را با نمک و فلفل.

بجوش و خروش آمدن نا مشروع (نه اجازه دهید آن را جوش) برای 10 دقیقه به طبخ و کاهش. خدمت گرم است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de