آلفردو مرغ نوعی غذای

6 اونس فتوچینی یا متوسط تخم مرغ رشته فرنگی
3 قاشق غذا خوری کره یا مارگارین
3 قاشق غذا خوری آرد
1/2 قاشق چای خوری ریحان خشک
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 1/4 فنجان شیر
2 1/4 فنجان خرد شده و پخته شده مرغ یا بوقلمون
1/2 فنجان پنیر پارمزان به سس
1 بسته (10 اونس اندازه) منجمد کلم بروکلی گرم و خشک
1/4 فنجان پنیر پارمسان برای شکوه

پیش گرم کردن فر را به 350 درجه F. گریس 7×11 ظرف پخت.

طبخ ماکارونی به عنوان کارگردان در بسته. تخلیه و کنار بگذارید.

در ضمن در یک ماهی تابه بزرگ ذوب کره را روی حرارت متوسط. اضافه کردن آرد در حالی که تکان دهنده و همچنان به هم بزنید تا صاف. هم بزنید در خشک, ریحان نمک و فلفل.

هم بزنید و در شیر و در ادامه به طبخ را روی حرارت متوسط تکان دهنده تا زمانی که آن ضخیم است و شامپانی.

حذف پان از گرما. هم بزنید در مرغ پخته شده, پارمسان, پنیر و کلم بروکلی.

هم بزنید پاستا را مرغ با سس مخلوط کنید و خوب به کت پاستا با سس.

جای مرغ و پاستا مخلوط را در ظرف پخت آماده. با پوشش فویل و پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه.

حذف فویل نم نم بالای ماکارونی با باقی مانده پنیر پارمسان. بازگشت به تابه به فر و پخت, کشف, برای 5-10 دقیقه یا تا زمانی که گرم می شود از طریق.

خدمت گرم است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>