گیلاس Streusel کیک

در نهایت خوشمزه سازش بین کیک و پای. Crumbly streusel شکوه پاشیده بر روی لایه از خمیر کیک و پای گیلاس پر کردن قرار می دهد لمس اتمام این کاملا با شکوه دسر.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  1-2 ساعت


مواد تشکیل دهنده


کیک

2 چوب کره (نرم شده)
1 1/3 فنجان شکر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/2 قاشق چای خوری آب لیمو
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان خامه ترش
2 1/2 فنجان آرد ساده
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/3 فنجان شکر
1 می تواند پای گیلاس پر
1/3 فنجان گردو خرد شده
1/2 قاشق چای خوری دارچین

Streusel شکوه

1/2 فنجان آرد
1/2 چوب کره (نرم شده)
1 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

جهت

ترکیب 1 1/3 فنجان شکر و وانیل و آب لیمو. ضرب و شتم در تخم مرغ و سپس هم بزنید در خامه ترش.

غربال کردن با هم آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک. اضافه کردن این به کره/شکر مخلوط.

ترکیب 1/3 فنجان شکر, پای, پر, گردو و دارچین.

گسترش نیمی از خمیر را در یک 9″ x 13″ x 2″ ظرف پخت و سپس قاشق گیلاس مخلوط را روی خمیر و گسترش خمیر باقی مانده را در بالا.

ترکیب با شکوه مواد تشکیل دهنده. نم نم با streusel با شکوه. پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه. خدمت گرم است.


اضافه شده توسط

Vena, Omaha, Nebraska, ایالات متحده

تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>