Chateaubriand

کبابی فیله صدر با شراب قرمز کاهش, کره و آب لیمو chateaubriand یک ظرف است که به مراتب آسان تر برای لذت بردن از به تلفظ (“sha-پا-دیده-روی”)


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه


مواد تشکیل دهنده

فیله گوشت گاو (5-اینچ برش)
روغن سالاد
نمک و فلفل
1/4 فنجان شراب قرمز خشک
1 قاشق چای خوری عصاره گوشت
1 قاشق چای خوری جعفری بسیار ریز خرد شده
1/2 قاشق چای خوری آب لیمو
4 قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق

جهت

توجه داشته باشید: Chateaubriand ضخیم است دو یا سه برابر اندازه بخشی از استیک برش از ضخیم ترین قسمت از فیله گوشت گاو. باید آن را کمرنگ از همه چربی و باید ایستاده در دمای اتاق در حدود یک ساعت و نیم قبل از آن کبابی.

پیش گرم کردن جوجه های گوشتی. قلم مو استیک با نفت است. نم نم با نمک و فلفل. پهن کردن گوشت در برش جانبی با گوشت پتک یا ساطور تا زمانی که آن را 3 تا 4 اینچ ضخامت دارد. داد و بیداد برای 6 تا 8 دقیقه در هر طرف و یا به doneness مورد نظر.

در یک ظرف کوچک و گرما شراب و گوشت عصاره تکان دهنده به خوبی تا زمانی که شراب است که به کاهش حدود 2 قاشق غذا خوری.

حذف پان از آتش. هم بزنید در جعفری آب لیمو و کره. کره باید بسیار نرم اما نه به طور کامل ذوب شده است. نمی reheat کره مخلوط.

زمانی که استیک انجام می شود قطع آن را به صورت اریب برش. قاشق مخلوط کره ،


اضافه شده توسط

تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>