سریع هم بزنید سرخ شده با گوشت پشت مازو گوشت خوک و کلم بروکلی و قارچ و فلفل و صدر با کاشو

4 فنجان کلم بروکلی گلچه
1 فنجان سوپ مرغ
4 1/2 قاشق غذا خوری سدیم کاهش می یابد سس سویا
3 قاشق غذا خوری آرد ذرت
4 1/2 قاشق غذا خوری روغن نباتی تقسیم
1 1/2 پوند مازو گوشت خوک قطع به 1/4-inch نوار
2 پیاز زرد متوسط برش به 8 قاچ
2 حبه سیر ،
4 اونس قارچ تازه, قطعه قطعه
2 متوسط فلفل قرمز کشت و برش را به مربع
1/2 فنجان کاشو
3 فنجان خام, برنج سفید پخته شده به عنوان کارگردان در بسته

آوردن یک ظرف آب جوش اضافه کنید و کلم بروکلی. جوش به مدت 3 دقیقه پس از آن تخلیه شده است. مجموعه ای از کلم بروکلی بر روی کاغذ toweling به خشک کردن.

در یک کاسه هم بزنید با هم آبگوشت و سس سویا و آرد ذرت و 1 1/2 قاشق غذاخوری روغن. مخلوط تا صاف. را کنار بگذارند.

گرما نیمی از روغن باقی مانده در wok یا دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا. اضافه کردن نیمی از گوشت خوک به wok و طبخ تکان دهنده به طور مداوم برای 5 دقیقه یا تا زمانی که دیگر هیچ صورتی. حذف گوشت خوک با یک قاشق چاک دار و اجازه دهید تخلیه بر روی کاغذ toweling. اضافه کردن باقی مانده گوشت و طبخ برای 5 دقیقه یا تا زمانی که دیگر هیچ صورتی. انتقال به کاغذ toweling. تخلیه مایع و نفت از wok, پاک کردن ماهی تابه و اضافه کردن روغن باقی مانده.

وقتی داغ, اضافه کردن پیاز و سیر است. طبخ تکان دهنده به طور مداوم برای 3 دقیقه. اضافه کردن قارچ و طبخ تکان دهنده به طور مداوم برای 3 دقیقه.

اضافه کردن کلم بروکلی و فلفل است. طبخ تکان دهنده به طور مداوم برای 2-3 دقیقه.

بازگشت به گوشت خوک به wok. هم بزنید محفوظ آرد ذرت مخلوط و سپس اضافه کردن به wok. طبخ تکان دهنده به طور مداوم تا زمانی که سس غلیظ و گوشت خوک را از طریق گرم.

هم بزنید در آکاژو به دست اورید. بلافاصله خدمت بیش از پخته شده و برنج سفید.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de