کاخون لوبیا پخته

1 پوند بیکن قطعه قطعه
3 قوطی (15 اونس اندازه) گوشت و حبوبات به خوبی زهکشی
1 فنجان سس باربیکیو
1/2 فنجان شکر قهوه ای
1/4 فنجان پیاز ریز خرد شده
1/4 فنجان پیاز قرمز خرد شده یا فلفل سبز
1/4 فنجان کرفس ریز خرد شده
3 قاشق چای خوری سیر خرد شده
3 قاشق غذا خوری تهیه خردل تند
2 قاشق غذا خوری سس تند یا طعم

از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه فارنهایت.

حرارت کتری را روی حرارت متوسط به بالا. درشت خرد نیمی از بیکن و اضافه کردن به کتری. طبخ, تکان دهنده اغلب تا زمانی که چربی ارائه شده است و بیکن شروع به ترد. حذف از کتری با یک قاشق چاک دار و محل بر روی کاغذ toweling به تخلیه.

ترکیب بیکن پخته شده و لوبیا و سس باربکیو و شکر قهوه ای, پیاز, فلفل دلمه, کرفس, سیر, خردل و سس را در یک کاسه. خوب مخلوط کنید. انتقال باقلا مخلوط را به یک 9×13 ظرف پخت.

محل باقی مانده برش بیکن بر بالای باقلا مخلوط.

محل پخت غذا در فر و پخت در 350 درجه به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که نوار بیکن پخته شده.

حذف از اجاق گاز و بگذارید به مدت 15 دقیقه قبل از سرو.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>