پستان گاو با نوشابه

شما لازم نیست که به یک گودال استاد به طبخ یک شگفت آور, پستان کنه. این آرام پز دستور غذا با نوشابه Worcestershire و پیاز را به شما تبدیل شده اولین بار که شما آن را.

3/4 فنجان نوشابه
1/4 فنجان سس ووسترشر
1 قاشق غذا خوری سرکه
2 حبه سیر ،
1 قاشق چای خوری عصاره گوشت گاو گرانول
1/2 قاشق چای خوری پودر خردل خشک
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1/4 قاشق چای خوری فلفل هندی
2 پیاز متوسط خرد شده
1 1/2 پوند کباب گوشت گاو یا گوشت سینه
1/2 فنجان سس گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری کره

در یک کاسه ترکیب نوشابه و سس Worcestershire, سس, سرکه, سیر, عصاره گوشت گاو گرانول خشک, پودر خردل, پودر فلفل قرمز و فلفل هندی. خوب مخلوط کنید تا ترکیب. کنار 1/2 فنجان از مخلوط سس.

جای پیاز در پایین گلدان خمره. برش گوشت به جا گلدان خمره اگر لازم و به جای گوشت در بالای پیاز. پور نوشابه مخلوط را روی گوشت. پوشش و طبخ را روی حرارت کم به مدت 10 ساعت و یا در حرارت بالا به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت مناقصه (زمان پخت ممکن است متفاوت باشد با گلدان خمره).

برای سس ترکیب محفوظ نوشابه مخلوط سس گوجه فرنگی و کره را در یک ماهی تابه. حرارت بیش از حرارت متوسط تا زمانی که آن را simmers گاه تکان دهنده. حذف از گرما و اجازه دهید سرد.

حذف گوشت از گلدان خمره و تکه تکه با دو چنگال. بازگشت گوشت به گلدان خمره اگر خدمت نه بلافاصله.

خدمت به خرد گوشت در نان یا گرم چیپس با سس تند به عنوان مورد نظر.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im