2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 پیاز خرد شده
2 حبه سیر ،
3 فنجان قارچ ورقه شده
1 فلفل سبز خرد شده
1 1/2 قاشق چای خوری ریحان خشک
1 1/2 قاشق چای خوری شکر دانه ریز
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
1 قاشق چای خوری نمک
3/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
28 اونس کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
3 1/2 فنجان پاستا ریگاتونی
1 1/3 فنجان پنیر موتزارلا خرد
1/4 فنجان پنیر پارمسان تازه رنده شده

شامی کباب

1 تخم مرغ
1/3 فنجان پیاز ریز خرد شده
1/4 فنجان خرده نان خشک
2 حبه سیر ،
3 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان تازه رنده شده
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
3/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 پوند گوشت بوقلمون

کوفته: در کاسه ضرب و شتم تخم مرغ را به آرامی; مخلوط پیاز خرده سیر و پارمسان, پونه کوهی نمک و فلفل. مخلوط را در ترکیه است. شکل آید تپه tablespoonfuls به توپ.

در دیگچه بزرگ, روغن حرارت بیش از متوسط حرارت بالا; طبخ کوفته در دسته در صورت لزوم برای 8-10 دقیقه یا تا زمانی که browned در همه طرف. انتقال به حوله کاغذی-صف بشقاب.

اضافه کردن پیاز و سیر و قارچ و فلفل سبز و ریحان و شکر و پونه کوهی و نمک و فلفل و 2 tb آب کتری; طبخ را روی حرارت متوسط گاه تکان دهنده برای حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم هستند. هم بزنید در گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به جوش آورد. اضافه کردن کوفته; کاهش گرما و بجوش و خروش آمدن به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کمی ضخیم است.

در ضمن در قابلمه بزرگ آب جوش شور, آشپز فرنگی لوله لوله و کوتاه برای حدود 8 دقیقه یا تا زمانی که پاستا مناقصه است اما شرکت است. تخلیه و بازگشت به قابلمه اضافه کردن سس گوجه فرنگی, تکان دهنده به کت فرنگی لوله لوله و کوتاه.

انتقال به 11×7 اینچ ظرف پخت یا 8-جام کم عمق فر غذای مرکب از گوشت وارد.

نم نم پنیر موزارلا (با استفاده از بخشی-پنیر موزارلا کم چرب) و سپس پارمسان به طور مساوی بیش از بالا.

پخت در 400 درجه فارنهایت در فر به مدت حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب و طلایی است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im