پخته انزال پارمسان مرغ

این سس رنچ ترشی راز این دستور غذا است که نه تنها می افزاید: عطر و طعم و مرغ مرطوب نگه می دارد اما آن را نیز

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 6 مرداد 1399

این سس رنچ ترشی راز این دستور غذا است که نه تنها می افزاید: عطر و طعم و مرغ مرطوب نگه می دارد اما آن را نیز کمک می کند تا خرده نان پایبند به مرغ هنگام پخت.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  بیش از 5 ساعت

Rating: 5/5

14 نظرات
9 نظرات


مواد تشکیل دهنده

6 بدون استخوان بدون پوست سینه مرغ نیمه
1/2 فنجان آماده تگزاس سس سالاد
1 فنجان خرده نان خشک
1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری خشک چاشنی ایتالیایی
1/2 قاشق چای خوری نمک

جهت

ترکیب سینه مرغ با انزال, سس سالاد را در یک کیسه زیپ بالا یا ظرف پلاستیکی. مطمئن شوید که مرغ به طور کامل پوشش داده شده با پانسمان. در یخچال و در آن بخیسانید و به مدت 4 ساعت و یا یک شب.

فر قبلا گرم به 450 درجه فارنهایت.

ترکیب پودرهای سوخاری, پنیر پارمسان, فلفل سیاه, ایتالیایی ادویه و نمک را در یک ظرف کم عمق و خوب مخلوط کنید.

حذف مرغ از سرکه ترک پانسمان چسبیده به مرغ. رول سینه مرغ را در مخلوط خرده نان به کت در همه طرف.

جای مرغ را در یک لایه در 13" x 9" ظرف پخت و پخت در 450 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه. پس از آن کاهش حرارت را 350 درجه فارنهایت و پخت مرغ اضافی برای 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شده از طریق.



تغذیه

335 کالری, 15 گرم چربی, 15 گرم کربوهیدرات, 33 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن