تأمین سیستم گرمایش و سرمایشی در رستوران

رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 10 مرداد 1399
رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما می‌ماند. منبع : http://restoransaz.com/restaurant-launch/iranian-restaurant-launch/#%D8%AA%D8%A3%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86 سیستم سرمایش گرمایش رستوران مشتریان باید در رستوران احساس راحتی داشته باشند. سیستم تهویه مطبوع هوا، از انتشار بوی غذا در سالن غذاخوری جلوگیری می‌کند. درست است که مشتریان برای صرف غذای ایرانی وارد رستوران می‌شوند، اما ترکیب بوی انواع غذا در سالن چندان خوشایند نیست. سیستم برودتی در فصل گرما و سیستمگرمایشی در فصل زمستان اهمیت زیادی دارد. تیم ما برای راه‌اندازی یک رستوران ایرانی براساس استانداردهای بین‌الملل به این موضوع توجه دارد. سعی ما بر این است که از مدرن‌ترین تجهیزات گرمایشی و سرمایشی برای راه‌اندازی رستوران استفاده کنیم. یک پکیج کامل از این سیستم می‌تواند گرما و سرمای مورد نیاز در فصول مختلف سال را تأمین کند.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن