چگونه خوردن تخم مرغ می تواند در برابر بیماری های قلبی محافظت کند و سلامت قلب را بهبود بخشد

بر اساس تحقیقات جدید، خوردن تخم مرغ ممکن است مقدار متابولیت های سالم برای قلب را در خون افزایش دهد، که ممکن است توضیح دهد که چرا مصرف متوسط ​​تخم مرغ از بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند.

محققان اخیرا یافته‌هایی را در مجله eLife منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد چگونه خوردن تخم‌مرغ می‌تواند تعداد متابولیت‌های سالم برای قلب را در خون افزایش دهد.

طبق این تحقیقات، مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

علیرغم این واقعیت که تخم مرغ منبع غنی از کلسترول غذایی است، انواع مختلفی از مواد مغذی مهم را نیز فراهم می کند. شواهد ضد و نقیضی در مورد مفید یا مضر بودن خوردن تخم مرغ برای قلب وجود دارد. بر اساس یک مطالعه در سال 2018 در مجله healthline، کسانی که به طور منظم تخم مرغ می‌خوردند (حدود یک تخم‌مرغ در روز) نسبت به افرادی که کمتر تخم‌مرغ می‌خوردند، خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته بسیار کمتر بود. این مطالعه تقریباً 500000 نفر را در چین انجام داد. نویسندگان این تحقیق اکنون یک مطالعه مبتنی بر جمعیت را برای درک بیشتر این ارتباط با بررسی چگونگی تأثیر مصرف تخم مرغ بر شاخص‌های سلامت قلبی عروقی در خون انجام داده‌اند.

لانگ پان، نویسنده اول، کارشناسی ارشد در بخش اپیدمیولوژی و آمار زیستی توضیح می دهد: «مطالعات کمی به نقش متابولیسم کلسترول پلاسما در ارتباط بین مصرف تخم مرغ و خطر بیماری های قلبی عروقی پرداخته اند، بنابراین ما می خواستیم به رفع این شکاف کمک کنیم. دانشگاه پکن، پکن، چین.

پان و تیم، 4778 شرکت کننده را از China Kadoorie Biobank انتخاب کردند که 3401 نفر از آنها بیماری قلبی عروقی داشتند و 1377 نفر نداشتند. آنها از تکنیکی به نام رزونانس مغناطیسی هدفمند هسته ای برای اندازه گیری 225 متابولیت در نمونه های پلاسمایی گرفته شده از خون شرکت کنندگان استفاده کردند. از این متابولیت ها، آنها 24 متابولیت را شناسایی کردند که با سطوح مصرف تخم مرغ خود گزارش شده مرتبط بودند.

تجزیه و تحلیل آنها نشان داد افرادی که مقدار متوسطی تخم مرغ می خوردند دارای سطوح بالاتری از پروتئینی به نام آپولیپوپروتئین A1 در خون خود بودند – یک بلوک ساختمانی از لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) که به عنوان “لیپوپروتئین خوب” نیز شناخته می شود. این افراد به ویژه مولکول های HDL بزرگتری در خون خود داشتند که به پاکسازی کلسترول از رگ های خونی کمک می کند و در نتیجه از انسدادهایی که می تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود، محافظت می کند.

محققان همچنین ۱۴ متابولیت را شناسایی کردند که با بیماری قلبی مرتبط هستند. آن‌ها دریافتند شرکت‌کنندگانی که تخم‌مرغ کمتری می‌خوردند، در مقایسه با افرادی که به‌طور منظم‌تر تخم‌مرغ می‌خوردند، سطوح پایین‌تری از متابولیت‌های مفید و سطوح بالاتری از متابولیت‌های مضر در خونشان داشتند.

Canqing Yu، دانشیار گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی دانشگاه پکن، می‌گوید: «نتایج ما با هم توضیح بالقوه‌ای برای این که چگونه خوردن مقدار متوسط ​​تخم‌مرغ می‌تواند به محافظت در برابر بیماری قلبی کمک کند، ارائه می‌دهد. مطالعات بیشتری برای تایید نقش علت و معلولی متابولیت های لیپید در ارتباط بین مصرف تخم مرغ و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مورد نیاز است.

لیمینگ لی، نویسنده ارشد، پروفسور برجسته بویا در گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی، دانشگاه پکن، می‌افزاید: «این مطالعه ممکن است پیامدهایی برای دستورالعمل‌های غذایی ملی چین نیز داشته باشد». دستورالعمل‌های بهداشتی فعلی در چین خوردن یک تخم‌مرغ در روز را پیشنهاد می‌کند، اما داده‌ها نشان می‌دهد که میانگین مصرف کمتر از این است. کار ما نیاز به استراتژی‌های بیشتری را برای تشویق مصرف متوسط ​​تخم مرغ در میان مردم، برای کمک به کاهش خطر کلی بیماری‌های قلبی عروقی برجسته می‌کند.»

این مطالعه توسط بنیاد ملی علوم طبیعی چین، بنیاد خیریه Kadoorie در هنگ کنگ، وزارت علوم و فناوری چین و برنامه تحقیق و توسعه کلید ملی چین تامین شده است.

score: quais alimentos sao bons para ereçao

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum Mobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Bozdurma mobil ödeme bozdurmaBetpasRestbetVdcasinoKlasbahishtml nullednulled themesMobil Ödeme Bozdurma 1xbetMobil Ödeme bozdurma