رستوران ساز از ابتدای شکلگیری ایده برای سرمایهگذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما میماند.
منبع :
http://restoransaz.com/restaurant-launch/iranian-restaurant-launch/#%D8%AA%D8%A3%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86
مشتریان باید در رستوران احساس راحتی داشته باشند. سیستم تهویه مطبوع هوا، از انتشار بوی غذا در سالن غذاخوری جلوگیری میکند. درست است که مشتریان برای صرف غذای ایرانی وارد رستوران میشوند، اما ترکیب بوی انواع غذا در سالن چندان خوشایند نیست.
سیستم برودتی در فصل گرما و سیستمگرمایشی در فصل زمستان اهمیت زیادی دارد. تیم ما برای راهاندازی یک رستوران ایرانی براساس استانداردهای بینالملل به این موضوع توجه دارد. سعی ما بر این است که از مدرنترین تجهیزات گرمایشی و سرمایشی برای راهاندازی رستوران استفاده کنیم. یک پکیج کامل از این سیستم میتواند گرما و سرمای مورد نیاز در فصول مختلف سال را تأمین کند.
مقالات مشابه
- Samsung expands 0.7 micrometre image sensor lineup
- Sony and Microsoft are using nostalgia to sell the PS5, Xbox Series X - CNET
- آسیایی, موسسات کوچک و متوسط تشخیص نیاز به نوآوری و اما مبارزه بدانید که چگونه
- سامسونگ توجه داشته باشید کهکشان 20 برابر 2: تاریخ راه اندازی, امکانات, امکانات و هر چیز دیگری ما می دانیم تا کنون
- سه نکاتی درباره قلعه بادی شما میتوانید t استطاعت مالی چشم پوشی
- COVID-19 is messing up career plans and companies are not meeting our needs
- واقعاً با شیلنگ چه اتفاقی میافتد
- انواع مواد اولیه شیمیایی
- Hearing Australia strikes digital transformation deal with DXC
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی