این دستور باعث می شود هم بزنید سرخ در مجموع کاری که با سهولت. مخلوط هم بزنید سس جلوتر از زمان را نگه می دارد شما آرام و جمع آوری شده در wok در حالی که شما طبخ میگو و آروماتیک به کمال است.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه


مواد تشکیل دهنده

1/4 فنجان کنسرو شده بدون نمک-اضافه شدن سوپ مرغ رقیق نشده
1 قاشق غذا خوری کم پروتئین سویا سس
1 قاشق غذا خوری پوره گوجه فرنگی
2 قاشق چای خوری شکر
1 قاشق چای خوری آرد ذرت
1 قاشق چای خوری خشک شده و فلفل قرمز خرد شده
1 1/2 پوند پوست متوسط اندازه میگو
نچسب اسپری پخت و پز
4 پیاز سبز برش را به قطعات 1 اینچ
1 قاشق غذا خوری پوست کنده خرد شده زنجبیل
4 فنجان برنج پخته شده (پخته شده بدون نمک یا چربی)

جهت

ترکیب 6 مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه کوچک و کنار بگذارید.

پوست و devein میگو.

کت wok یا کتری نچسب بزرگ با اسپری پخت و پز; گرما در حد متوسط-بالا (375 درجه فارنهایت) تا زمانی که گرم است. اضافه کردن میگو, پیاز سبز و ریشه زنجبیل; هم بزنید سرخ شده 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که میگو به نوبه خود ،

اضافه کردن سوپ مرغ مخلوط; طبخ 1 دقیقه یا تا زمانی که سس کمی غلیظ و شامپانی, تکان دهنده اغلب.

قاشق برنج بر روی یک صفحه گرامافون خدمت; بالا با میگو مخلوط.


اضافه شده توسط

Marron, لوئیزیانا, ایالات متحده آمریکا

تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im