نمی تواند تصمیم بگیرد بین سخت یا نرم پوسته تاکو? سعی کنید یک پف تاکو به جای! چیپس پخته شده در روغن تا اغراق شده و ترد و سپس پر شده با پر کردن مورد علاقه خود را.

3 فنجان ذرت مخلوط masa
1 1/2 قاشق چای خوری نمک
2 1/4 فنجان آب گرم
روغن نباتی برای سرخ کردن

اختیاری پر کردن

مرغ خرد شده, گوشت گاو یا گوشت خوک
guacamole
لوبیا
پنیر

ترکیب masa مخلوط نمک و آب گرم را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یک خمیر صاف اشکال. کشیدن قطعه از خمیر و رول آنها را به توپ به اندازه یک توپ پینگ پنگ.

برش یک لیتر اندازه resealable کیسه های پلاستیکی باز کردن هر دو طرف به شکل یک مستطیل است. استفاده از کیسه به خط ترتیلا را فشار دهید به عنوان شما را به شکل چیپس به طوری که آنها نمی چسبد: ذخیره کردن 1 طرف از پلاستیک بیش از پایین فشار دهید. محل توپ از خمیر را در مرکز و برابر طرف دیگر از پلاستیک بیش از خمیر. بسته بالای نان ذرت مکزیکی و دکمه بصورتی پایدار و محکم به پایین بر روی خمیر را به شکل نان ذرت مکزیکی.

در ضمن پور 2 اینچ از روغن های گیاهی را در گلدان عمیق و حرارت را 350 درجه فارنهایت.

رها کردن یک نان ذرت مکزیکی به روغن داغ و فلزی با استفاده از یک کفگیر بارها و بارها douse ترتیلا با روغن داغ تا زمانی که آن را شروع به پف کردن. تلنگر بیش از آن و با استفاده از کاردک برای تکان دادن یک دندانه در مرکز نان ذرت مکزیکی به شکل یک تاکو شکل. انتقال به حوله کاغذی به تخلیه.

پر کردن هر یک تاکو با 2 قاشق غذاخوری خرد شده, گوشت, guacamole, لوبیا و پنیر و یا مورد علاقه خود را پر کردن.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de