اگر دوست دارید مواد غذایی تند و سپس این گوشت استیک راست تا کوچه شما. گوشت خوک است خوابانده شده در مخلوطی از فرهنگ های چاشنی, تازه jalapenos آبلیمو و گشنیز. شما همچنین می توانید در ماهی تابه سرخ کردن یا کباب کردن گوشت خوک اگر آن را کباب فصل است.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  30-60 دقیقه


مواد تشکیل دهنده

6 استیک گوشت خوک, 3/4 اینچ ضخامت
1 قاشق چای خوری چاشنی adobo (یا به سلیقه)
3 متوسط لیمو, juiced
2 فلفل هالاپینیو کشت و خرد
1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده

جهت

فصل خوک با چاشنی adobo.

در یک کیسه زیپ بالا ترکیب آب آهک jalapenos و گشنیز. اضافه کردن گوشت خوک. مهر و موم کیسه و تبدیل به کت گوشت خوک در سرکه.

در یخچال به مدت 30-60 دقیقه است.

در ضمن دمای پیش گرمایش کوره به متوسط داغ.

حذف گوشت از ترشی.

جای گوشت خوک در کوره و طبخ برای 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که متوسط نادر است. حذف گوشت از کوره و با پوشش فویل برای 5 دقیقه قبل از سرو. گوشت خوک خواهد بود متوسط پس از نشستن.


تغذیه


515 کالری, 37 گرم چربی, 4 گرم کربوهیدرات, 41 گرم پروتئین در هر وعده
. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im