این غذای محبوب از P. F. chang’s ساخته شده است با هم بزنید مرغ سرخ شده است که پرتاب با یک سس تند و خدمت بیش از برنج یا رشته فرنگی. سس دستور العمل و روش پخت و پز نیز می توان با میگو.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه

Rating: 4/5

5 نظرات
3 نظرات


مواد تشکیل دهنده

10 اونس سینه مرغ تکه
نشاسته سیب زمینی
روغن کانولا
3 قاشق چای خوری روغن به wok داغ
1 قاشق چای خوری سیر
1/4 فنجان پیاز سبز
1 قاشق چای خوری رب فلفل قرمز
1 اونس خانه سس سفید (مرغ سهام با لمس سس صدف)
1 اونس چانگ سوک (شکر و سرکه ترکیب شده)
2 قاشق چای خوری روغن کنجد
1 قاشق چای خوری آرد ذرت

جهت

کت تکه مرغ را به آرامی با سیب زمینی نشاسته است.

گرما wok یا سنگین کتری. اضافه کردن روغن (به اندازه کافی برای سرخ کردن مرغ). طبخ مرغ برای 2-3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شده از طریق. حذف مرغ را با یک قاشق چاک دار و را کنار بگذارند. تخلیه wok و پاک کردن.

اضافه کردن 3 ts نفت بازگشت به wok. به سرعت هم بزنید سرخ, سیر, سبز, پیاز, رب شیلی, سفید, سس, چانگ, سس, کنجد, روغن و آرد ذرت.

هم بزنید در مرغ پخته شده و مخلوط به طور کامل.

خدمت با بخار برنج یا رشته فرنگی.


اضافه شده توسط

Lynette

تغذیه


182 کالری, 11 گرم چربی, 9 گرم کربوهیدرات, 12 گرم پروتئین در هر وعده
. این دستور غذایی کم سدیم. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.

لطفا توجه داشته باشید:
این یک نسخه cat دستور العمل ارائه شده به CDKitchen توسط یک شخص ثالث. این دستور یک دستور اصلی مگر اینکه به طور خاص اعلام شده است و تنها از نظر قابل قبول “کلون” به اصلی برای آشپز خانه را به تلاش برای تکراری. لطفا توجه داشته باشید که بسیاری از رستوران های زنجیره ای در سراسر کشور خود متفاوت منوها و مواد تشکیل دهنده منطقه پس از نسخه های ارائه شده ممکن است شبیه به آنچه که شما ممکن است تلاش کرده اند قبل از. همه علائم تجاری اشاره اموال از صاحبان مربوطه می باشند.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im