نوعی ماهی پهن با زنجبیل و سویا

یک راه خوشمزه برای طبخ نوعی ماهی پهن. ضخامت نوعی ماهی پهن استیک فر بو داده با زنجبیل و روغن کنجد و سس سویا

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 17 تیر 1399

یک راه خوشمزه برای طبخ نوعی ماهی پهن. ضخامت نوعی ماهی پهن استیک فر بو داده با زنجبیل و روغن کنجد و سس سویا مخلوط. آنها به نوبه خود بسیار لطیف و خوش طعم با استفاده از این روش. اگر شما با استفاده از نوعی ماهی پهن نازک تر فیله و سپس تنظیم زمان پخت و پز به عنوان مورد نیاز است.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  کمتر از 30 دقیقه

Rating: 5/5

1 نقد و بررسی


مواد تشکیل دهنده

1 قطعه (2 اینچ) پوست کنده ریشه تازه زنجبیل را خرد کرده
2 قاشق غذا خوری ادویه و یا به طور منظم تست روغن کنجد
2 قاشق غذا خوری کم پروتئین سویا سس
2 قاشق غذا خوری سرکه شراب برنج
1 قاشق غذا خوری روغن سیر
1 تازه, لیمو, juiced
1 1/4 پوند نوعی ماهی پهن استیک (1 اینچ ضخامت)
فلفل سیاه برای طعم و مزه

جهت

فر قبلا گرم به 425 درجه فارنهایت.

مخلوط را در یک کاسه کوچک زنجبیل, روغن کنجد, سس سویا, سرکه برنج, روغن سیر و آب لیمو تازه.

محل نوعی ماهی پهن استیک را در تابه مثل آتش. قاشق زنجبیل-سویا مخلوط به طور مساوی در بالای نوعی ماهی پهن استیک و سپس فصل به طعم و مزه با فلفل سیاه.

کباب نوعی ماهی پهن در 425 درجه فارنهایت حدود 8 تا 9 دقیقه; گوشت باید مات زمانی انجام می شود. اگر مورد نظر فشار بیشتر آب لیمو بالای نوعی ماهی پهن و فورا سرو کنید.



تغذیه

256 کالری, 13 گرم چربی, 3 گرم کربوهیدرات, 30 گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذایی کم کربوهیدرات.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن