شیکاگو بزرگ پیتزا و بیس بال. را در شهرستان معروف عمیق ظرف پای راست به جدول خود را. یک پوسته ترد ذوب پنیر موزارلا و دارای مزه تند سس گوجه فرنگی تضمین شده است به دست کشیدن از این یکی از پارک.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  1-2 ساعت

Rating: 5/5

3 نظرات
1 نظر


مواد تشکیل دهنده

1 بسته (.25 اونس اندازه) سریع-افزایش فعال مخمر
1 فنجان آب گرم, بین 105-115 درجه F
1 قاشق چای خوری شکر
1 قاشق چای خوری نمک
2 1/2 فنجان آرد
1/2 فنجان آرد ذرت زرد
1/4 فنجان روغن زیتون
1 پوند خرد شده و پنیر موزارلا
1 پوند پخته سوسیس ایتالیایی فروپاشید
1 می (28 اونس اندازه) گوجه فرنگی به خوبی زهکشی
1 قاشق چای خوری ریحان خشک
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده

جهت

در کاسه مخلوط کردن اضافه کردن آب گرم مخمر و شکر را هم بزنید و با یک ماهوت پاک کن زدن. اضافه کردن 2 فنجان آرد, نمک, آرد ذرت و روغن زیتون. استفاده از دست و پا زدن و مخلوط در سرعت 2 برای 2 دقیقه.

قرار دادن بر روی قلاب خمیر و اضافه کردن آرد باقی مانده. مخلوط کردن در سرعت 2 تا خمیر چسبیده به قلاب و سپس مخلوط کردن در سرعت 2 برای 5 دقیقه دیگر. جای خمیر را در یک کاسه روغن و پوشش. اجازه افزایش برای 1 ساعت.

با انگشتان دست فشار دهید خمیر را در یک ظرف پیتزا تابه.

پوشش خمیر را با پنیر موزارلا و سپس با سوسیس. جای گوجه فرنگی بیش از سوسیس. بالا با ریحان و پونه کوهی و پنیر پارمسان.

پخت در 500 درجه فارنهایت فر برای 15 دقیقه. کاهش حرارت را 350 درجه فارنهایت و پخت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پوسته قهوه ای است.


اضافه شده توسط

نیک

تغذیه


862 کالری, 50 گرم چربی, 60 گرم کربوهیدرات, 42 گرم پروتئین در هر وعده
.

لطفا توجه داشته باشید:
این یک نسخه cat دستور العمل ارائه شده به CDKitchen توسط یک شخص ثالث. این دستور یک دستور اصلی مگر اینکه به طور خاص اعلام شده است و تنها از نظر قابل قبول “کلون” به اصلی برای آشپز خانه را به تلاش برای تکراری. لطفا توجه داشته باشید که بسیاری از رستوران های زنجیره ای در سراسر کشور خود متفاوت منوها و مواد تشکیل دهنده منطقه پس از نسخه های ارائه شده ممکن است شبیه به آنچه که شما ممکن است تلاش کرده اند قبل از. همه علائم تجاری اشاره اموال از صاحبان مربوطه می باشند.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im