عالی در بیشتر راه بیش از یک. خامه قارچ در صدر مرغ پخت بینهایت خوشمزه اما بینهایت آسان به لطف علاوه بر ساده از مخلوط سوپ پیاز برای کاهش مواد تشکیل دهنده.


خدمت/می سازد:

آماده در:
  1-2 ساعت

Rating: 5/5

2 نظرات
1 نظر


مواد تشکیل دهنده

1/2 فنجان برنج خام
1 بسته بندی خشک مخلوط سوپ پیاز
4 پوند مرغ, قطع کردن (حذف پوست صورت دلخواه)
1 می (6 اونس اندازه) قارچ ورقه شده
1 می (10.75 اونس size) کرم سوپ مرغ
10 اونس شیر

جهت

از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه فارنهایت.

جای برنج نپخته در پایین 9×13 ظرف پخت. به طور مساوی نم نم نیمی از پیاز سوپ مخلوط بیش از برنج.

محل قطعات مرغ را روی برنج. به طور مساوی توزیع قارچ در اطراف مرغ.

در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری, ماهوت پاک کن زدن با هم کرم سوپ مرغ و شیر را تا زمانی که مخلوط. پور به طور مساوی بیش مرغ. نم نم باقی مانده مخلوط سوپ پیاز بیش از همه چیز.

پوشش ظرف را با فویل آلومینیوم. در فر و پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 1 1/2 ساعت یا تا زمانی که مرغ پخته را از طریق.


تغذیه

تغذیه داده شده است محاسبه نشده است.