Cinnabon, شیرینی رول دارچین

Cinnabon ساخته شیرینی رول دارچین محبوب دوباره و این دستور رینگر مرده برای آنهایی که شما در بازار است. خمیر1 ف

توسط HEKAYATFARDAYEEMAAA در 1 تیر 1399

Cinnabon ساخته شیرینی رول دارچین محبوب دوباره و این دستور رینگر مرده برای آنهایی که شما در بازار است.


خمیر

1 فنجان آب گرم (105-115 درجه F)
1 قاشق چای خوری شکر
2 بسته مخمر خشک فعال
2/3 فنجان شکر
1 فنجان شیر گرم
2/3 فنجان کره ذوب شده سرد
2 قاشق چای خوری نمک
2 عدد تخم مرغ کمی مورد ضرب و شتم
7 فنجان آرد ساده و یا به عنوان مورد نیاز

پر کردن

1/2 فنجان کره ذوب شده سرد
1 1/2 فنجان شکر
3 قاشق غذا خوری دارچین
1 1/2 فنجان گردو خرد شده اختیاری
1 1/2 فنجان کشمش اختیاری
اضافی کره ذوب شده و شکر را به تابه

خامه لعاب

2/3 فنجان کره ذوب شده
4 فنجان پودر شکر
2 قاشق چای خوری وانیل
6 قاشق غذاخوری آب داغ بیشتر به عنوان مورد نیاز

برای خمیر:

محل آب گرم و 1 قاشق چایخوری شکر را در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری. نم نم بالای آب با مخمر و اجازه ایستادن تا مخمر حباب.

در ضمن در یک کاسه مخلوط کردن, ترکیب باقی مانده شکر و شیر و کره ذوب شده و نمک و تخم مرغ است. ضرب و شتم با سرعت متوسط با همزن برقی تا زمانی که ترکیب شده است.

بهم زدن در مخمر مخلوط. با میکسر در حال اجرا اضافه کردن نیمی از آرد 1 فنجان بازه مخلوط تا زمانی که هر یک علاوه بر گنجانیده شده است. خراش به پایین طرف کاسه به عنوان مورد نیاز است.

اضافه کردن به اندازه کافی باقی مانده آرد تا زمانی که خمیر سفت اشکال (از آن خواهد شد کمی چسبنده).

به نوبه خود این خمیر را روی یک سطح floured و مخلوط کردن برای 5-10 دقیقه یا تا زمانی که صاف و الاستیک.

فرم خمیر را در یک کاسه و در یک کاسه روغن. پوشش کاسه و اجازه دهید خمیر افزایش گرم, پیش نویس-رایگان محل تا دو برابر, در (حدود 1 1/2 ساعت).

حذف افزایش یافته است خمیر را از کاسه و روی یک سطح floured. پانچ کردن خمیر برای جلوگیری از تورم آن و سپس اجازه دهید آن را برای استراحت 5 دقیقه.

رول خمیر را به یک 15x20-اینچ مستطیل.

برای پر کردن:

گسترش خمیر را با کره ذوب شده است. در یک کاسه هم بزنید با هم شکر و دارچین. نم نم شکر مخلوط به طور مساوی بر روی خمیر کره. نم نم آجیل و کشمش (در صورت استفاده) بیش از دارچین-شکر مخلوط.

شروع بر طرف خمیر رول کردن ژله رول ، خرج کردن درز مهر و موم خمیر. برش خمیر را به 15 برابر اندازه برش.

سخاوتمندانه گریس 13x9 ظرف پخت و 8 اینچ مربع تابه را با کره ذوب شده. نم نم ته ظرف به آرامی با شکر.

جای رول دارچین در تابه برش طرف پایین. اجازه دهید خمیر افزایش گرم, پیش نویس-رایگان محل تا رول دو برابر در اندازه (حدود 45 دقیقه).

در حالی که خمیر در حال افزایش است پیش گرم کردن فر را به 350 درجه فارنهایت.

زمانی که رول دو برابر در فله محل تابه ای در فر و پخت در 350 درجه فارنهایت به مدت 25-30 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی است. حذف تابه را از فر و در محل خنک کننده قفسه.

برای لعاب:

در یک کاسه هم بزنید با هم ذوب کره و پودر شکر و وانیل. هم بزنید در آب گرم یک قاشق غذاخوری در یک زمان تا زمانی که لعاب قوام مورد نظر است. نم نم باران و یا گسترش لعاب بیش از رول در حالی که آنها هنوز هم کمی گرم است.

خدمت رول گرم و یا اجازه دهید کاملا خنک سپس در ظروف محفوظ از هوا در دمای اتاق به مدت 3 روز.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب